Μαρία Τζομπανάκη: Ο Ορφέας έκανε σύμφωνο συμβίωσης

13:12 - 15/11/2021

Για τον γάμο της και τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη μίλησε στον Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος η Μαρία Τζομπανάκη. «Ο άνδρας μου μένει μόνιμα στην Αμερική. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο. Γνωριστήκαμε, ανταλλάσσοντας κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε… Και μετά συναντηθήκαμε και μετά έγινε… Δεν έχουμε θέματα, που εγώ δουλεύω στην Ελλάδα, συναντιόμαστε και στο Πεκίνο» είπε. «Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα» αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη για τον γιο της. Σημείωσε πως τον εγγονό της δεν τον βλέπει συχνά λόγω κορονοϊού και είπε ότι ξανθο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Τζομπανάκη: Η αποκάλυψη για το σύμφωνο συμβίωσης του Ορφέα Αυγουστίδη

Στον Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη. Η τηλεοπτική Καλλιόπη από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αμερική, τους άνδρες που ερωτεύτηκε και τον εγγονό της. Παράλληλα αποκάλυψε πως ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του, Γεωργία. «Ο άνδρας μου μένει μόνιμα στην Αμερική. Δουλεύει σε […] The post Μαρία Τζομπανάκη: Η αποκάλυψη για το σύμφωνο συμβίωσης του Ορφέα Αυγουστίδη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!