Παπανώτας σε Καπουτζίδη: «Δεν γίνεται Γιώργο μου να απαγορεύεται το… δεν μου αρέσει»
09:02 - 16/11/2021
Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Νίκος Μουτσινάς συζητήθηκαν αρκετά, μετά από δήλωση και στη συνέχεια ανάρτηση που έκανε ο πρώτος […]
The post Παπανώτας σε Καπουτζίδη: «Δεν γίνεται Γιώργο μου να απαγορεύεται το… δεν μου αρέσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπανώτας σε Καπουτζίδη: «Δεν γίνεται Γιώργο μου να μου απαγορεύεις να μη μου αρέσει το ρούχο σου, κάνεις χρόνια τηλεόραση» (vid)
«Σε ένα 80% των απόψεών του συμφωνώ. Προσπαθούν κάποιοι να μας θέσουν μια καινούρια κοινωνική επιταγή που λέει «απαγορεύεται το δεν μου αρέσει». Δεν γίνεται Γιώργο μου να απαγορεύεται το «δεν μου αρέσει», γιατί ταυτόχρονα, αν απαγορεύεται το «δεν μου αρέσει» απαγορεύεται και το «μου αρέσει». Άρα, μια ισοπέδωση. Δεν γίνεται να μην επιλέγεις σαν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑπάντηση στον Καπουτζίδη: "Δεν γίνεται να μην κρίνουμε. Κρίνω τι μου αρέσει, κρίνω ότι δεν μου αρέσει"
Τα απίστευτα σχόλια παρουσιαστή.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠαπανώτας σε Καπουτζίδη: «Δεν γίνεται Γιώργο μου να απαγορεύεται το… δεν μου αρέσει»
“Αν ο κύριος Καπουτζίδης ενοχλείται με τον τρόπο κάποιου είναι παραπάνω ενοχλητικό από το να μην του αρέσει το ντύσιμό μου σήμερα. Μα ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε για τον τρόπο του καθενός. Να σταματήσει ο φασισμός του “πρέπει να κάνετε αυτό”. Θα κάνει ο καθένας ό,τι του αρέσει”, αναφέρει ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠαπανώτας σε Καπουτζίδη – «Δεν γίνεται Γιώργο μου να απαγορεύεται το… δεν μου αρέσει»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Νίκος Μουτσινάς συζητήθηκαν αρκετά, μετά από δήλωση και στη συνέχεια ανάρτηση που έκανε ο πρώτος αφήνοντας υπονοούμενο για τον δεύτερο....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παπανώτας σε Καπουτζίδη – «Δεν γίνεται Γιώργο μου να απαγορεύεται το… δεν μου αρέσει»
Διαβάστε το στο spoilers