Μάνος Γαβράς: Η συνεργασία του με τη Τζένιφερ Λόπεζ και ο «απρόσιτος» Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Video)

10:30 - 16/11/2021

«Έφτασα στα όριά μου να τα παρατήσω»

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνος Γαβράς – Αποκαλύπτει για τη συνεργασία του με τη Τζένιφερ Λόπεζ – «Ήταν υπερβολικά…»

Ο ηθοποιός μιλά για την καριέρα του στην Αμερική και για τους χολιγουντιανούς σταρ, με τους οποίους έχει δουλέψει

Διαβάστε το στο

Μάνος Γαβράς: Η συνεργασία με τη Τζένιφερ Λόπεζ και ο απρόσιτος Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε την Τρίτη (16/11) τον Μάνο Γαβρά, ο οποίος μίλησε μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, τις γνωριμίες με μεγάλους σταρ, τη συνεργασία με τη Τζένιφερ Λόπεζ, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και τον απρόσιτο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. «Το επώνυμό μου είναι Γαβριδάκης και μου το άλλαξαν οι ατζέντηδες στην Αμερική. Τελευταία μου συμμετοχή ήταν στην ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”. Νόμιζα ότι θα έχει συγκεκριμένο κοινό, αλλά έσπασε τα ταμεία. Δεν πιστεύω στο Θεό, αλλά στο καλό. Δεν κρίνω κάποιον, αρκεί να υπηρετεί το καλό», είπε ο γνωστός ηθοποιός. Μιλώντας για το ξεκίνημά του στην Αμερική ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Δούλεψα στην Αμερική ως μουσικός, ως μπάρμαν, σερβιτόρος κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μάνος Γαβράς: Τι αποκαλύπτει για τη συνάντηση με την Τζένιφερ Λόπεζ, τον Αλ Πατσίνο και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην Ελένη Ευσταθίου μίλησε ο Μάνος Γαβράς. Ο γνωστός ηθοποιός που έχει ανοίξει τα φτερά του για καριέρα στο εξωτερικό μίλησε για τη συνάντησή του με μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ. Ο Μάνος Γαβράς αναφέρθηκε στη συνάντηση με την Τζένιφερ Λόπεζ. Αλλά και τις εντυπώσεις του από τον Αλ Πατσίνο και […] The post Μάνος Γαβράς: Τι αποκαλύπτει για τη συνάντηση με την Τζένιφερ Λόπεζ, τον Αλ Πατσίνο και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)