Καίτη Ιμπροχώρη: Δεν άφησα πίσω την προσωπική μου ζωή - Είμαι συμφιλιωμένη με το γήρας (Βίντεο)

10:34 - 17/11/2021

«Ζήλια στη σκηνή έχω εισπράξει. Περνάνε αυτά, θυμώνεις όταν είσαι μικρός» - «Οι ηθοποιοί δεν πληρώνονται ποτέ για αυτό που κάνουν, για αυτό πεθαίνουν στην ψάθα» είπε η Καίτη Ιμπροχώρη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Φοινικούντα: Αυτό είναι το σενάριο των Αρχών για τον ανιψιό, τη διαθήκη και τα πρόσωπα-κλειδιά της διπλής δολοφονίας

Η υποψηφιότητα Ταχιάου στην Α’ Θεσσαλονίκης, το μετρό που θα πάει στην Καλαμαριά μετά το Πάσχα, οι αποφάσεις για τη ΔΕΘ που αργούν, η γαλάζια Μαρία του Φινοκαλιώτη και ο Γκολιδάκης που συνεχάρη στον Πλεύρη

Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Μέχρι πότε θα διαρκέσει

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο "Φραπές" περνά το κατώφλι της Βουλής - Τι θα καταθέσει στην Εξεταστική για τους διαλόγους που τον "καίνε" και την Τυχεροπούλου

Η μεγάλη ημέρα για το "φαβορί" Πιερρακάκη στο Eurogroup, ο ψύχραιμος Τσιάρας, η θέση υφυπουργού Καθημερινότητας, η έκπληξη των γκάλοπ με την συσπείρωση της ΝΔ λόγω Τσίπρα, ο νέος ρόλος του Πέτσα και οι υψηλές επαφές Εξάρχου στις ΗΠΑ

Live όλες οι εξελίξεις στο αγροτικό μέτωπο: Κλιμακώνεται η ένταση, "έρχονται" αποκλεισμοί στρατηγικών σημείων - Η κατάσταση σε Κρήτη και οι κινητοποιήσεις σε ολόκληρη τη χώρα (Εικόνες Βίντεο)