#Ζήλια

Jennifer Lopez: Ζήλια και φήμες απειλούν τον γάμο της με τον Ben Affleck; Στο στόχαστρο η Sofia Vergara

instyle.gr
Η Jennifer Lopez ζηλεύει; Ναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline.com! Η Lopez φέρεται να ζηλεύει τον μακροχρόνιο θαυμασμό του συζύγου της Ben Affleck προς τη Sofia Vergara. Να σημειώσουμε ότι η Vergara εμφανίζεται στην ταινία της Lopez “This is Me… Now”. Πηγές αναφέρουν ότι ο Affleck κατηγορεί τη Lopez για τα προβλήματα εμπιστοσύνης της. Φίλος […] The post Jennifer Lopez: Ζήλια και φήμες απειλούν τον γάμο της με τον Ben Affleck; Στο στόχαστρο η Sofia Vergara appeared first on InStyle.
22:46 23/03/2024

Τρομάζουν τα στοιχεία: 99 καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής έφυγαν απο τη ζωη το 2023

olympia.gr
Την χρονιά που πέρασε πέθαναν 99 καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής. Του έντεχνου, του λαϊκού, του δημοτικού. Συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές, μουσικοί. Τα πιο γνωστά ονόματα ήταν οι: Ιανουάριος Νότης Μαυρουδής, Καριοφίλλης Δοϊτσίδης, Νίκος Ξανθόπουλος Φεβρουάριος Τάσος Βουγιατζής, Κυριακού Πελαγία Απρίλιος Στέλιος Καραϊνδρος Μάιος Γιάννης Βογιατζής, Σούλη Σαμπάχ Ιούνιος Αντζελα Ζήλια, Γιάννης Μαρκόπουλος, Τόλης Μαστρόκαλος απο τους […] Τρομάζουν τα στοιχεία: 99 καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής έφυγαν απο τη ζωη το 2023 - olympia
14:28 17/01/2024

Άντζελα Ζήλια: Το πάρκινσον, η φυματίωση, η εγχείριση χωρίς νάρκωση και οι θάνατοι που την τσάκισαν

Newside.gr
Η Άντζελα Ζήλεια είδε το φως της ζωής στην Αθήνα στις 24 Μαρτίου 1935. Ασχολήθηκε με τεράστια επιτυχία με την υποκριτική και το τραγούδι αφήνοντας το στίγμα της εποχής. Έκανε μουσικές σπουδές στη Σχολή Ζουανέα ενώ λάτρεψε το ελαφρύ τραγούδι. Μάλιστα, κέρδισε και διεθνή αναγνώριση καθώς κέρδισε πέντε βραβεία σε διάφορα φεστιβάλ (Βαρκελώνη, Σοπότ και […] The post Άντζελα Ζήλια: Το πάρκινσον, η φυματίωση, η εγχείριση χωρίς νάρκωση και οι θάνατοι που την τσάκισαν appeared first on NewSide.gr.
11:00 19/06/2023

Μυτιλήνη: Στο νοσοκομείο ο επιχειρηματίας που έκαψε η σύζυγος- Ζήλια, καβγάδες και οι θάνατοι των δύο παιδιών

agriniopress.gr
Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας τον οποίο η σύζυγός του αποπειράθηκε να κάψει με βενζίνη χθες το απόγευμα μέσα στο εστιατόριό τους στην Μυτιλήνη. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη καθώς φέρει εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο 45% του σώματός του, …
09:01 21/04/2023

Η χειρότερη οικογένεια: Ζήλια – Φθόνος – Μίσος – Εκδίκηση

ekklisiaonline.gr
Κρατήσου μακριά από την χειρότερη οικογένεια που μπορεί να γνωρίσεις ποτέ, η μητέρα ζήλια, ο πατέρας φθόνος και το φοβερό παιδί τους, το μίσος. Καλύτερα να μη τους γνωρίσεις ποτέ, αλλά κι αν ακόμη συναντηθείς μαζί τους φυλάξου αμέσως με τον καλύτερο τρόπο, αγνόησέ τους και απομακρύνσου το ταχύτερο δυνατόν. Το άρθρο Η χειρότερη οικογένεια: Ζήλια – Φθόνος – Μίσος – Εκδίκηση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:10 14/02/2023

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Αιφνιδιαστική Κίνηση, Το Νέο Σχέδιο και η Ζήλια της Βασιλικής

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Το κουτσομπολιό ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι και πάλι μαζί, αρχίζει να φουντώνει στο χωριό. Έτσι, ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση προκειμένου να κλείσει τα στόματα. Την ίδια ώρα, η Ευτυχία κρατά αποστάσεις ασφαλείας […] The post Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Αιφνιδιαστική Κίνηση, Το Νέο Σχέδιο και η Ζήλια της Βασιλικής appeared first on Λόγια-Σταράτα.
08:16 23/12/2022

Ζήλια και νεύρα: Πώς νευριάζουν τα ζώδια και πώς εκφράζουν την ζήλια τους;

Newside.gr
Γράφει: Χρύσα Συκά Στον έpωτα δεν υπάρχει λογική. Όλοι έχουμε νιώσει το ψυχοφθόρο συναίσθημα της ζήλιας, το οποίο βέβαια πολλές φορές λειτουργεί και σαν αλατοπίπερο στη σχέση. Πώς νευριάζουν τα ζώδια; Τι τα βγάζει έξω από τα ρούχα τους και ποιες είναι οι αντιδράσεις τους; Αργούν να τους περάσουν; Πώς ηρεμούν; ΚΡΙΟΣ Ο Κριός είναι […] The post Ζήλια και νεύρα: Πώς νευριάζουν τα ζώδια και πώς εκφράζουν την ζήλια τους; appeared first on NewSide.gr.
15:20 13/10/2022

Ζώδια: Ζήλια, πάθος και εκπλήξεις! – Ποια να προσέχουν

eleftherostypos.gr
Η Αφροδίτη σε ένταση με τον Αρη προκαλούν στην αρχή της εβδομάδας παιχνίδια έρωτα, εκρήξεις ζήλιας, τσακωμούς, αλλά στο τέλος κλείνουν την εβδομάδα με μια όμορφη και απρόσμενη έκπληξη! Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr Οι μέρες και τα ζώδια που οι σχέσεις τους, τα ταξίδια και οι ευκαιρίες απογειώνονται είναι: 8-10 Ιουλίου, όταν […] Το άρθρο Ζώδια: Ζήλια, πάθος και εκπλήξεις! – Ποια να προσέχουν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:10 03/07/2022

Η χειρότερη οικογένεια: Ζήλια-Φθόνος – Μίσος – Εκδίκηση

ekklisiaonline.gr
Κρατήσου μακριά από την χειρότερη οικογένεια που μπορεί να γνωρίσεις ποτέ, η μητέρα ζήλια, ο πατέρας φθόνος και το φοβερό παιδί τους, το μίσος. Το άρθρο Η χειρότερη οικογένεια: Ζήλια-Φθόνος – Μίσος – Εκδίκηση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:04 01/05/2022

Καίτη Ιμπροχώρη: Δεν άφησα πίσω την προσωπική μου ζωή - Είμαι συμφιλιωμένη με το γήρας (Βίντεο)

Παραπολιτικά
«Ζήλια στη σκηνή έχω εισπράξει. Περνάνε αυτά, θυμώνεις όταν είσαι μικρός» - «Οι ηθοποιοί δεν πληρώνονται ποτέ για αυτό που κάνουν, για αυτό πεθαίνουν στην ψάθα» είπε η Καίτη Ιμπροχώρη.
10:34 17/11/2021

Άντζελα Ζήλια: «Είμαι ακόμα ζωντανή» – Η απάντηση στο δημοσίευμα του Νίκου Μουρατίδη

tlife.gr
Η Άντζελα Ζήλια, η πάλαι ποτέ σπουδαία τραγουδίστρια απαντά στο δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο blog του To άρθρο Άντζελα Ζήλια: «Είμαι ακόμα ζωντανή» – Η απάντηση στο δημοσίευμα του Νίκου Μουρατίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:36 13/11/2021

Ζήλια: Πώς να τη διαχειριστείς

tlife.gr
Αν η σχέση σου δεν είναι απολαυστική, αν βασανίζεσαι γιατί σε ταλαιπωρεί η ζήλια και η To άρθρο Ζήλια: Πώς να τη διαχειριστείς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:26 27/09/2021

Αθηνά Οικονομάκου:Ζήλια και ξεσπάσματα από τον Μάξιμο για τη μικρή του αδερφή

mothersblog.gr
Η Αθηνά Οικονομάκου έχει να αντιμετωπίσει τα μικροξεσπάσματα του γιου της Μάξιμου και την ζήλια που βγάζει μετά τον ερχομό της μικρής, Σιένα.
08:06 11/09/2021

Εορτολόγιο: Σήμερα 26 Ιουλίου γιορτάζει

larisanew.gr
 Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021     Ερμόλαος, Ερμολία, Λία Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν Έρση Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια Παρασκευής Οσιομάρτυρος, Αγίου Ερμολάου Ιερομάρτυρος, Αγίας Ωραιοζήλης Μάρτυρος * Υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα. ????  Ανατολή ήλιου: 06:23 – Δύση ήλιου: 20:40 – Διάρκεια ημέρας: […]
08:04 26/07/2021

Ζήλια: Πώς θα την αντιμετωπίσετε σύμφωνα με τους ψυχολόγους

newsitamea.gr
Ίσως ο φίλος σας πήρε αύξηση. Ή είδατε τον σύντροφός σας να μιλάει με τον/τη γείτονα (ή τη γειτόνισσα). Και νιώσετε μια μικρή ζήλια.  Ευτυχώς όμως αυτό το συναίσθημα εξαφανίζεται μετά από λίγο. Αλλά τι συμβαίνει όταν δεν φεύγει; Τι γίνεται αν η ζήλια σας συνεχίζει να γίνεται όλο και... The post Ζήλια: Πώς θα την αντιμετωπίσετε σύμφωνα με τους ψυχολόγους appeared first on Newsitamea.gr.
22:06 23/07/2021

Εορτολόγιο: Σήμερα, 26 Ιουλίου, γιορτάζει

larisanew.gr
Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021     Ερμόλαος, Ερμολία, Λία Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν Έρση Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια Παρασκευής Οσιομάρτυρος, Αγίου Ερμολάου Ιερομάρτυρος, Αγίας Ωραιοζήλης Μάρτυρος * Υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα. ????  Ανατολή ήλιου: 06:23 – Δύση ήλιου: 20:40 – Διάρκεια ημέρας: […]
08:02 26/06/2021

Survivor spoiler: Ζήλια και κακό με τον Τριαντάφυλλο! Κάνει ψέματα ότι κουτσαίνει και τώρα αυτός είναι στο ελικόπτερο κι εμείς τρώμε καρύδες

spoilers
Έλληνες και Τούρκοι ενώθηκαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor και ο Acun Ilıcalı ετοίμασε τις πιο φοβερές εκπλήξεις ως έπαθλο για τους νικητές. Οι κόκκινοι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor spoiler: Ζήλια και κακό με τον Τριαντάφυλλο! Κάνει ψέματα ότι κουτσαίνει και τώρα αυτός είναι στο ελικόπτερο κι εμείς τρώμε καρύδες
01:50 26/05/2021

Η “Εθνική Ζήλια” των Γερμανών…

ProtoThema.gr
Οι Γερμανοί είναι ένας πειθαρχημένος λαός. Ένας λαός που η έννοια του καθήκοντος έχει πρωταρχική σημασία. Του καθήκοντος όπως το εννοούν. Καθήκοντος όμως,  που δεν το “διηθούν” σε πολλές περιπτώσεις από το φίλτρο της ηθικής, της λογικής και του ανθρωπισμού… Ένα παράδειγμα “υγειούς” Γερμανικού “πατριωτικού” καθήκοντος που βίωσα προσωπικά. 
06:39 16/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load