Χάρης Ρώμας: Kατεβαίνει για δήμαρχος Χαλανδρίου - Το όνομα του συνδυασμού του
12:22 - 17/11/2021
Την απόφασή του να ασχοληθεί με τον Δήμο Χαλανδρίου θέτοντας υποψηφιότητα για Δήμαρχος αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας. Αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα στην πολιτική είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας που ετοιμάζει ήδη το έδαφος προκειμένου να διεκδικήσει τον Δήμο Χαλανδρίου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τετάρτης είπε: «Ετοιμάζω το επόμενο βήμα μου στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για το Δήμο Χαλανδρίου, ίσως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή». «Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί», πρόσθεσε. Μάλιστα είπε ότι ο Δήμος Χακλανδρίου μπορεί να γίνει ένας «πρότυπος δήμος» και αποκάλυψε ότι αυτό θα είναι και το
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οριστικό: Υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου ο Χάρης Ρώμας - Το όνομα του συνδυασμού του
Διαβάστε το στο Χάρης Ρώμας: Θα διεκδικήσει το Δήμο Χαλανδρίου στις εκλογές – Από πού είναι εμπνευσμένο το όνομα του συνδυασμού του
Τα βήματα του Περίανδρου Πώποτα ακολουθεί ο Χάρης Ρώμας ο οποίος ετοιμάζει το επόμενο βήμα του. Αυτή τη φορά όμως δεν θα είναι στο θεατρικό σανίδι αλλά στην πολιτική σκηνή. Ο Χάρης Ρώμας σκοπεύει να διεκδικήσει τον Δήμο Χαλανδρίου και πλέον προετοιμάζει το έδαφος για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όμως ήδη ασχολείται με τον πολιτικό στίβο, καθώς είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, «Ετοιμάζω το επόμενο μου βήμα στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για τον Δήμο Χαλανδρίου. Ισως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή. Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας. Ο Χάρης Ρώμας εξήγησε πως το όνομα του συνδυασμ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Χάρης Ρώμας θα κατέβει για δήμαρχος Χαλανδρίου
Για δήμαρχος Χαλανδρίου σκοπεύει να κατέβει ο Χάρης Ρώμας, όπως αποκάλυψε.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη» και δήλωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζει το έδαφος για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αν και ήδη ασχολείται με τον πολιτικό στίβο, καθώς είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, σκοπεύει τώρα να διεκδικήσει τον Δήμο Χαλανδρίου.
«Ετοιμάζω το επόμενο μου βήμα στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για τον Δήμο Χαλανδρίου. Ισως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή. Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.
Μάλιστα, ο ηθοποιός εξήγησε πως το όνομα του συνδυασμού του είναι εμπνευσμένο
Διαβάστε το στο pronews.gr