Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ: «Ένας άνδρας μου πέταξε πέτρα στο κεφάλι - Φεύγω από την Ελλάδα»
13:40 - 17/11/2021
Η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, έκανε καταγγελίες σε ολλανδικό μέσο ότι δέχτηκε επίθεση με πέτρα αλλά και ότι την «διώχνουν» με έμμεσο τρόπο από την Ελλάδα.
Σε συνέντευξή της η δημοσιογράφος αναφέρει ότι δέχτηκε επίθεση στο κεφάλι με πέτρα: «Επέστρεφα σπίτι μου από ένα μαγαζί σε ένα σκοτεινό δρόμο όταν ένας άνδρας μου πέταξε μία πέταξε μία πέτρα στο κεφάλι. Με αποκάλεσε Τουρκάλα πόρνη και κατάσκοπο των Τούρκων και μου είπε να πάω στον Ερντογάν. Η πέτρα έσκισε το μέτωπό μου. Μετά έτρεξα πολύ γρήγορα να πάω στο σπίτι μου. Αυτό ήταν ένα σοκ. Υπάρχει ακόμη ένα διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών» υποστήριξε.
Η ίδια τονίζει ότι σύντομα θα φύγει από την Ελλάδα, ωστόσο δεν αποκλείεται να επιστρέψ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ingeborg Beugel: Μου πέταξαν πέτρα στο κεφάλι – Έφυγε από την Ελλάδα
Επίθεση με πέτρα και απειλές καταγγέλλει ότι δέχτηκε η Ολλανδή δημοσιογράφος, Ingeborg Beugel, η οποία είχε τον επεισοδιακό διάλογο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα pushbacks που κατηγόρησε την Ελλάδα πως κάνει στο Αιγαίο. Μιλώντας στο ολλανδικό nu.nl, η Ολλανδή δημοσιογράφος είπε ότι τη συμβούλευσαν να φύγει από την Ελλάδα (σ.σ. μένει ... Περισσότερα
To άρθρο Ingeborg Beugel: Μου πέταξαν πέτρα στο κεφάλι – Έφυγε από την Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ: Επιτέθηκαν με πέτρες στην Ολλανδή δημοσιογράφο-Φεύγει από την Ελλάδα
Φεύγει από την Ελλάδα η Ολλανδή δημοσιογράφος, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, η δημοσιογράφος που συμμετείχε στο φραστικό επεισόδιο με τον Έλληνα πρωθυπουργό,...
The post Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ: Επιτέθηκαν με πέτρες στην Ολλανδή δημοσιογράφο-Φεύγει από την Ελλάδα appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr