Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός για τα δημοσιεύματα – «Είναι προσωπικό δεδομένο»

08:30 - 18/11/2021

Σε ένα πρωινό ξέσπασμα προχώρησε ο Γιώργος Λιανός μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής που παρουσιάζει στον Sfera 102,2 […] The post Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός για τα δημοσιεύματα – «Είναι προσωπικό δεδομένο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε ο Λιανός για δημοσιεύματα που τον θέλουν να νοσεί από κορονοϊό: «Είναι προσωπικό μου δεδομένο»

Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που τον θέλουν να νοσεί από κορονοϊό. Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως «χθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για θέμα το οποίο είναι ιατρικό και επομένως είναι προσωπικό δεδομένο. Τελεία. Δηλαδή αυτό μου εξήγησαν τουλάχιστον και κάποιοι νομικοί με τους οποίους έχω σχέση. Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ενοχλημένος ο Γιώργος Λιανός με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει κορονοϊό: «Είναι προσωπικό μου δεδομένο»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος δείχνει να είναι ο Γιώργος Λιανός με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι νόσησε από To άρθρο Ενοχλημένος ο Γιώργος Λιανός με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει κορονοϊό: «Είναι προσωπικό μου δεδομένο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Λιανός για κορωνοϊό: Ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να νοσεί – «Είναι προσωπικό δεδομένο» (Video)

Η απάντησή του στο ραδιόφωνο

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: "Είναι ιατρικό προσωπικό δεδομένο, δεν απαντάω"

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιανού για δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την υγεία του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιώργος Λιανός: Άστραψε και βρόντηξε ο παρουσιαστής - «Είναι προσωπικό δεδομένο»

Ο Γιώργος Λιανός ξέσπασε με αφορμή κάποια δημοσιεύματα!

Διαβάστε το στο queen.gr

Γιώργος Λιανός: Άστραψε και βρόντηξε ο παρουσιαστής - «Είναι προσωπικό δεδομένο»

Ο Γιώργος Λιανός ξέσπασε με αφορμή κάποια δημοσιεύματα!

Διαβάστε το στο onsports.gr

Γιώργος Λιανός για κορονοϊό: Είναι προσωπικό δεδομένο, δεν απαντάω

Ο Γιώργος Λιανός δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τα δημοσιεύματα

Διαβάστε το στο mononews.gr

Γιώργος Λιανός: Ξέσπασε για τα δημοσιεύματα ότι κόλλησε κορονοϊό – «Είναι προσωπικό δεδομένο»

«Και να έχω είμαι καλά για να βγαίνω και να κάνω τη δουλειά μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Ο Γιώργος Λιανός ξεσπά για τα δημοσιεύματα - «Είναι προσωπικό δεδομένο»

Δεν μάσησε ο Γιώργος Λιανός τα λόγια του στον ραδιοφωνικό αέρα!

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο