Παπανδρέου: «Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από δανεικά στηρίγματα και κηδεμόνες»

21:08 - 18/11/2021

Παπανδρέου: «Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από δανεικά στηρίγματα και κηδεμόνες» Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, πραγματοποίησε χθες ομιλία στην Καλαμάτα και ειδικότερα στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Νωρίτερα είχε επισκεφθεί τους Νομούς Αργολίδος και Αρκαδίας. Στην χθεσινή του ομιλία […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μακρόν: Η Γαλλία δεν έχει ανάγκη από lockdown ανεμβολίαστων

Γιατί η χώρα δεν εφαρμόζει lockdown ανεμβολίαστων - Τι ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος.Η Γαλλία δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα εκείνων των ευρωπαϊκών χωρών που επιβάλλουν lockdown σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους κατά της Covid-19, λόγω της επιτυχίας του μέτρου του υγειονομικού πάσου που έχει θέσει σε εφαρμογή η γαλλική κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, δήλωσε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Η Ευρώπη έχει γίνει ξανά το επίκεντρο της πανδημίας, ωθώντας ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας και της Αυστρίας, να επαναφέρουν περιορισμούς ενόψει των Χριστουγέννων και προκαλώντας συζητήσεις για το αν τα εμβόλια από μόνα τους επαρκούν για να τιθασεύσουν τον ιό. «Εκείνες οι χώρες πο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή