Η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο – «Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος»

00:38 - 19/11/2021

Την Τζένη Μπαλατσινού υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το διαζύγιό της με […] The post Η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο – «Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Μπαλατσινού για Πέτρο Κωστόπουλο – «Για τους λόγους τους οποίους χωρίσαμε θα ξεκινήσω»

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε για τη ζωή της και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο γάμο της και στο διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο,

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τζένη Μπαλατσινού: Το διαζύγιο με τον Κωστόπουλο, ο χωρισμός με τον Κικίλια και η δύσκολη εγκυμοσύνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του. Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι σε δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσω αυτό να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού για τον χωρισμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο: Αρκεί που ξέρουμε εγώ και εκείνος - ΒΙΝΤΕΟ

Το διαζύγιο της Τζένης Μπαλατσινού από τον Πέτρο Κωστόπουλο συζητήθηκε για αρκετό καιρό. Η παρουσιάστρια μίλησε για εκείνη την περίοδο της ζωής της στο “Ενώπιος Ενωπίω” τονίζοντας ότι “αρκεί που ξέρουμε εγώ και εκείνος&rdquo ...

Διαβάστε το στο real.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού για το σοβαρό ατύχημα της Αμαλίας Κωστοπούλου: Να μην το πάθει κανένας γονιός

"Εύχομαι σε κανέναν να μη χτυπήσει το τηλέφωνο και να ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μπαλατσινού: Τι είπε για το διαζύγιό της με τον Κωστόπουλο – Ο χωρισμός της με τον Κικίλια για 8 μήνες

«Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του»

Διαβάστε το στο news.gr

Η ατάκα-φωτιά από τη Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιο με Πέτρο Κωστόπουλο

Την Τζένη Μπαλατσινού υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του. Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι σε δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος» (video)

"Δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει η καλή πρόθεση για τα παιδιά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τζένη Μπαλατσινού: Για το διαζύγιό με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ξέρουμε εγώ και αυτός. Τα εν οίκω μη εν δήμω

Ήταν 5 Ιουλίου 2014 όταν σπό το Koolnews δημοσιεύθηκε αυτό το κείμενο με τίτλο Πέτρος Κωστόπουλος-Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν είμαστε πια ζευγάρι» Από τότε πέρασαν επτά χρόνια και κανείς από τους δύο πρώην συζύγους, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού δεν αναφέρθηκε στους λόγους και την αιτία του χωρισμού! Πέτρος και Τζένη ήταν παντρεμένοι για […] The post Τζένη Μπαλατσινού: Για το διαζύγιό με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ξέρουμε εγώ και αυτός. Τα εν οίκω μη εν δήμω appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο