Η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο – «Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος»
00:38 - 19/11/2021
Την Τζένη Μπαλατσινού υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το διαζύγιό της με […]
The post Η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο – «Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζένη Μπαλατσινού για Πέτρο Κωστόπουλο – «Για τους λόγους τους οποίους χωρίσαμε θα ξεκινήσω»
Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε για τη ζωή της και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο γάμο της και στο διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο,
Διαβάστε το στο tanea.grΤζένη Μπαλατσινού: Το διαζύγιο με τον Κωστόπουλο, ο χωρισμός με τον Κικίλια και η δύσκολη εγκυμοσύνη (ΒΙΝΤΕΟ)
Μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του. Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι σε δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσω αυτό να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Τζένη Μπαλατσινού για τον χωρισμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο: Αρκεί που ξέρουμε εγώ και εκείνος - ΒΙΝΤΕΟ
Το διαζύγιο της Τζένης Μπαλατσινού από τον Πέτρο Κωστόπουλο συζητήθηκε για αρκετό καιρό. Η παρουσιάστρια μίλησε για εκείνη την περίοδο της ζωής της στο “Ενώπιος Ενωπίω” τονίζοντας ότι “αρκεί που ξέρουμε εγώ και εκείνος&rdquo ...
Διαβάστε το στο real.grΗ Τζένη Μπαλατσινού για το σοβαρό ατύχημα της Αμαλίας Κωστοπούλου: Να μην το πάθει κανένας γονιός
"Εύχομαι σε κανέναν να μη χτυπήσει το τηλέφωνο και να ακούσει κάτι άσχημο για το παιδί του".
Διαβάστε το στο thetoc.grΜπαλατσινού: Τι είπε για το διαζύγιό της με τον Κωστόπουλο – Ο χωρισμός της με τον Κικίλια για 8 μήνες
«Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του»
Διαβάστε το στο news.grΗ ατάκα-φωτιά από τη Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιο με Πέτρο Κωστόπουλο
Την Τζένη Μπαλατσινού υποδέχθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του. Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι σε δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος» (video)
"Δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει η καλή πρόθεση για τα παιδιά"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΤζένη Μπαλατσινού: Για το διαζύγιό με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ξέρουμε εγώ και αυτός. Τα εν οίκω μη εν δήμω
Ήταν 5 Ιουλίου 2014 όταν σπό το Koolnews δημοσιεύθηκε αυτό το κείμενο με τίτλο Πέτρος Κωστόπουλος-Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν είμαστε πια ζευγάρι» Από τότε πέρασαν επτά χρόνια και κανείς από τους δύο πρώην συζύγους, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού δεν αναφέρθηκε στους λόγους και την αιτία του χωρισμού! Πέτρος και Τζένη ήταν παντρεμένοι για […]
The post Τζένη Μπαλατσινού: Για το διαζύγιό με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ξέρουμε εγώ και αυτός. Τα εν οίκω μη εν δήμω appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr