Γιώργος Λιάγκας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωρένεται»

12:36 - 19/11/2021

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ερωτευμένη και αν δεν το δηλώνει ευθαρσώς, το τραγουδάει… «Είμαι καλά. Δεν θέλω να βάζω ούτε […] The post Γιώργος Λιάγκας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωρένεται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιάγκας: Η επική ατάκα on air για την Μαλέσκου: «Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωρένεται»

Δηλώσεις στο Πρωινό έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Γιώργος Λιάγκας δεν γινόταν να μην τις σχολιάσει! Το άρθρο Λιάγκας: Η επική ατάκα on air για την Μαλέσκου: «Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωρένεται» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Το σχόλιο του Λιάγκα για τη Μαλέσκου – «Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωραίνεται»

Ο Γιώργος Λιάγκας το έκανε και πάλι το «θαύμα» του. Λέει πάντα ότι αυτό που σκέφτεται χωρίς να σκέφτεται τις δημόσιες σχέσεις. Η Ιωάννα Μαλέσκου... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το σχόλιο του Λιάγκα για τη Μαλέσκου – «Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωραίνεται»

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Λιάγκας: Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωραίνεται

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στο «Πρωινό».Την Ιωάννα Μαλέσκου πέτυχε ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας έξω από το στούντιο από όπου βγαίνει το «Love it» για να την ψαρέψει σε σχέση με την προσωπική ζωή της και τα δημοσιεύματα που την φέρνουν να απολαμβάνει τακτικά σαββατοκυριακάτικες αποδράσεις στο πλευρό του νέου αγαπημένου της. «Είμαι καλά. Ήρεμη», δήλωσε η παρουσιάστρια, η οποία φέτος έχει γίνει πολλές φορές στόχος σχολίων. Και συμπλήρωσε: «Δεν αισθάνομαι ότι έχω μπει στο μάτι του κυκλώνα του σχολιασμού. Θα ήταν σαν να έκλαιγα τη μοίρα μου – προς Θεού. Από εκεί και πέρα εντάξει, πρόσωπο της τηλεόρασης είμαι, πάντα θα απασχολώ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Εύχομαι να

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Λιάγκας για Μαλέσκου: "Όταν είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος ξεμωρένεται" (video)

"Εννοώ αυτό που είπα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο