Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου με έβλεπε σαν αντίπαλο, με την Αλίκη ένιωθα ασφαλής»
21:56 - 19/11/2021
Για τη σχέση του με την μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη που τον έκανε να νιώθει ασφάλεια
To άρθρο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου με έβλεπε σαν αντίπαλο, με την Αλίκη ένιωθα ασφαλής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του, αλλά ως αντίπαλό του»
Ο συγγραφέας μίλησε για τους γονείς του και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σχέση του με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ
Διαβάστε το στο Συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ: Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο, αλλά ως αντίπαλό του (Βίντεο)
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε σαν γιο του, αλλά σαν αντίπαλο του»
Το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της εκπομπής του Σάκη Ρουβά, «Idols», που ήταν αφιερωμένο στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν για τη σπουδαία ηθοποιό....
Διαβάστε το στο ZouglaΓιάννης Παπαμιχαήλ – «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο, αλλά ως αντίπαλό του»
Δείτε τι εξομολογήθηκε...
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε σαν γιο του, αλλά σαν αντίπαλο του»
Το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της εκπομπής του Σάκη Ρουβά, «Idols», που ήταν αφιερωμένο στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.
Ανάμεσα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιάννης Παπαμιχαήλ: Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του – Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε
«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε Κόντρα δεν είχαμε, ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του»
Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη προβλήθηκε από την εκπομπή Idols κι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε τόσο […]
The post Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιάννης Παπαμιχαήλ: Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλο [βίντεο]
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μιλά για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και πως επηρέασε τη σχέση του με τον πατέρα του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου με έβλεπε ως αντίπαλό του»
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Καλεσμένος στην εκπομπή Idols ήταν ο γιος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και μίλησε για την σχέση του με τον πατέρα του.
Διαβάστε το στο pagenews.grΣυγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο, αλλά ως αντίπαλό του» (vid)
Δείτε τι εξομολογήθηκε...
Διαβάστε το στο to10.grΓιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του»
"Αυτό έγινε γιατί ο πατέρας μου πίστευε ενδόμυχα, πως αυτά που είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου με έβλεπε ως αντίπαλο του και όχι ως γιο του»
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στον Σάκη Ρουβά προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ. Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος για τη ζωή της αείμνηστης σταρ, ο γιος της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σχέση του μ τον πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ. «Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου […]
The post Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο πατέρας μου με έβλεπε ως αντίπαλο του και όχι ως γιο του» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr