Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης και η πρώτη φωτογραφία χωρίς μάσκα (φωτό & βίντεο)
12:22 - 20/11/2021
“Την ημέρα που έμαθα για τη σύλληψη ήμουν χαμένη. Δεν μπορούσα να κάνω focus στο τι συμβαίνει όταν ήμουν στο νοσοκομείο” περιέγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Όπως είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου μόλις έμαθε ποια ήταν η δράστις άλλαξε η ψυχολογία της, γιατί πήρε κάποιες απαντήσεις και αποφάσισε να επικεντρωθεί στην υγεία της και στο πώς θα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει τα λιωμένα ρούχα από την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τα λιώμενα ρούχα από την ημέρα της επίθεσης και η φωτογραφία χωρίς τη μάσκα
Για όσα έζησε από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι και την καθημερινότητά της μετά τη μέρα που της σημάδεψε τη ζωή μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Μάλιστα, έδειξε τα ρούχα που έλιωσαν μετά την επίθεση. «Τα είχα κρατήσει μήπως χρειαστούν στο δικαστήριο», εξήγησε η Ιωάννα, ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί. «Δεν νομίζω πως θα είναι κάτι που θα ήθελα να το κρατήσω, αλλά δεν είμαι και σίγουρη», πρόσθεσε. Για τις μάσκες, που χρησιμοποιεί για να προστατεύει το πρόσωπό της είπε: «Τη μάσκα τη φοράω συνέχεια. Τη βγάζω μόνο για να φάω και να κάνω μπάνιο. Στο πρόσωπο, στο λαιμό μου και στα χέρια μου είμαι γεμάτη ουλές. Στο σώμα φοράω μια ειδικ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει τα λιωμένα ρούχα από την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι
Αλλο ένα βήμα θάρρους και αξιοπρέπειας έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega έδειξε τα ρούχα που έλιωσαν όταν δέχθηκε την επίθεση από την Εφη Κακαράντζουλα. Παράλληλα, έδειξε το σημάδια στα χέρια της, και ειδικά από το ρολόι της που «αποτυπώθηκε» πάνω στο δέρμα της, ενώ μίλησε και για ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου σε μια συγκινητική συνέντευξη: Τα διαβρωμένα ρούχα που φορούσες την ημέρα της επίθεσης και οι ουλές στα χέρια της
Σε μια ακόμη συγκινητική συνέντευξη προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστήδου“Χαμογέλα και πάλι”. Η νεαρή κοπέλα μίλησε για τις πρώτες μέρες της αποκατάστασής της, την αλλαγή στην καθημερινότητά της ενώ έδειξε στην κάμερα τις εκπομπής τα διαβρωμένα ρούχα από το βιτριόλι και τις ουλές που της άφησε η επίθεση στα χέρια. Επίθεση […]
Το άρθρο Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε μια συγκινητική συνέντευξη: Τα διαβρωμένα ρούχα που φορούσες την ημέρα της επίθεσης και οι ουλές στα χέρια της εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.gr