Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί»

16:54 - 20/11/2021

Συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος για την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής […] The post Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί, τον έχω μες στην ψυχή μου»

O Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» του τηλεοπτικού σταθμού του OPEN, όπου και μίλησε για το κίνημα metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αντώνης Ρέμος: Τι δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη Ειδικικότερα, αναφερόμενος ο τραγουδιστής στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις καταγγελίες που έγιναν στο χώρο του θεάτρου, δήλωσε: «από όπου και αν […] The post Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί, τον έχω μες στην ψυχή μου» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Αντώνης Ρέμος: Για εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί

Συνέντευξη έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN...

Διαβάστε το στο Zougla

Ρέμος για Φιλιππίδη: «Για μένα ο Πέτρος είναι ένα καταπληκτικό παιδί» (vid)

Ο λαϊκός τραγουδιστής πρόσθεσε πως τον γνωρίζει προσωπικά και «τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου».

Διαβάστε το στο Gazzetta

Αντώνης Ρέμος - Άναψε «φωτιές»: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί»

«Η δική μου προσωπική άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί»

  Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην φιλία του με τον προφυλακισμένο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αντώνης Ρέμος: Για μένα ο Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί

Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN και, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στην φιλία του με τον προφυλακισμένο ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αντώνης Ρέμος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα εκπληκτικό παιδί» – H δήλωση που έχει ανάψει φωτιές [βίντεο]

Αντώνης Ρέμος: Στο #MeΤoo αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Αντώνης Ρέμος σε τηλεοπτική του συνέντευξη μιλώντας για την ξεχωριστή φιλική σχέση, που τον συνδέει με τον προφυλακισθέντα ηθοποιό, ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σύμφωνα με... The post Αντώνης Ρέμος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα εκπληκτικό παιδί» – H δήλωση που έχει ανάψει φωτιές [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αντώνης Ρέμος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Για μένα είναι ένα καταπληκτικό παιδί»

Τις νέες τους τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος προετοιμάζεται για τη μεγάλη του To άρθρο Αντώνης Ρέμος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Για μένα είναι ένα καταπληκτικό παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί» (Video)

«Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του», επισήμανε.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Απίθανη δήλωση Ρέμου: Για εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί - Τον έχω μες στην ψυχή μου

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ρέμος: Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί

Σε συνεντευξη του στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN, ο Αντώνης Ρεμος αναφέρθηκε στην φιλία του με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: Αυτό το πράγμα με στεναχωρεί και και με χαροποιεί ταυτόχρονα. Με χαροποιεί γιατί από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι […] Ρέμος: Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Προκαλεί ο Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι…» [video]

Τι δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος για τον Πέτρο Φιλιππίδη; Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” του OPEN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, είπε: “Αυτό το πράγμα με στεναχωρεί και […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Προκαλεί ο Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι…» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί»

Όσα δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος για τον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη. Συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος για την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στην φιλία που είχε με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από όπου και αν προέρχεται μια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αντώνης Ρέμος για Πέτρο Φιλιππίδη: « Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί» (vid)

Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για την σ΄χεση του με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Πιο συγκεκριμένα, Αντώνης Ρέμος σημείωσε στο OPEN «από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι…

Διαβάστε το στο politik.gr

Αντώνης Ρέμος: «Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί»

Όσα δήλωσε για τον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ρέμος για Φιλιππίδη: «Για μένα ο Πέτρος είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Τον έχω μες στην ψυχή μου»

Ρέμος για Φιλιππίδη: «Για μένα ο Πέτρος είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Τον έχω μες στην ψυχή μου» Για τη φιλία του με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» του OPEN. O δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε: «Από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Ρέμος για Φιλιππίδη – «Για μένα είναι ένα καταπληκτικό παιδί»(Βίντεο)

O γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος μίλησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην φιλία του με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού. «Είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου τον έχω . Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, […] The post Ρέμος για Φιλιππίδη – «Για μένα είναι ένα καταπληκτικό παιδί»(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»