Αθερίδης: Το απίστευτο περιστατικό με τον εγγονό του: «Το έσκασε 5 λεπτά και έχασα 15 χρόνια ζωής»!

16:08 - 22/11/2021

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μίλησε για τον εγγονό του,…

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθερίδης: Το απίστευτο περιστατικό με τον εγγονό του: «Το έσκασε 5 λεπτά και έχασα 15 χρόνια ζωής»!

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μίλησε για τον εγγονό του, την καριέρα του, την οικογένειά…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θοδωρής Αθερίδης: Έχω πάθει πλάκα με τον εγγονό μου – Τον έχασα για 5 λεπτά και έχασα 15 χρόνια από τη ζωή μου [βίντεο]

Θοδωρής Αθερίδης: Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη έκατσε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/11) ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, την οικογένειά του και την παράσταση που σκηνοθετεί στο «Μικρό Παλλάς». «Στο θέατρο αν είσαι πρωταγωνιστής και κάνεις επιτυχία τα χρήματα είναι πολύ καλά. Υπάρχουν άνθρωποι... The post Θοδωρής Αθερίδης: Έχω πάθει πλάκα με τον εγγονό μου – Τον έχασα για 5 λεπτά και έχασα 15 χρόνια από τη ζωή μου [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal