Χρήστος Βασιλόπουλος: Το άσχημο σχόλιο που δέχτηκε από δύο παρουσιαστές πρωινής εκπομπής

10:06 - 23/11/2021

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή στην Αμερική, το γιο […] The post Χρήστος Βασιλόπουλος: Το άσχημο σχόλιο που δέχτηκε από δύο παρουσιαστές πρωινής εκπομπής appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Βασιλόπουλος: Το μεγαλύτερο δώρο του πατέρα μου ήταν ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή

Για τη ζωή του μετά το παιδί μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μιλώντας και για τον δικό του πατέρα. «Η ζωή μου με το παιδί άλλαξε 180 μοίρες. Όλες οι αποφάσεις έχουν να κάνουν σχετικά με το παιδί. Δεν αλλάζω μόνο πάνες, όλες τις ημέρες έχω αναλάβει την πρωινή ρουτίνα. Είπαμε το γιο μου Απόλλωνα, γιατί είναι ο θεός του φωτός, της τοξοβολίας, της μουσικής, της ποίησης. Ήμουν πάντα έτοιμος να κάνω παιδιά, ήθελα να φτιάξω και τα δικά μου άλυτα προβλήματα με τον πατέρα μου» είπε. «Το μεγαλύτερο δώρο του πατέρα μου ήταν ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, κάτι που δεν έπρεπε να γίνω ποτέ στη ζωή μου» πρόσθεσε. «Γάμο δε θα δούμε, γιατί ήμουν παντρεμένος, έχω χωρίσει, δε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χρήστος Βασιλόπουλος - Το άσχημο σχόλιο που δέχτηκε από δύο παρουσιαστές πρωινής εκπομπής

"Το μεγαλύτερο δώρο του πατέρα μου ήταν ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο