Ελεονώρα Μελέτη: «Με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής»

09:58 - 24/11/2021

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, απρογραμμάτιστα όπως και παραδέχθηκε, το πρωινό της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: «Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα περιστατικό που της είχε συμβεί στο παρελθόν στον  αέρα της εκπομπής 

Διαβάστε το στο

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω δεχθεί παρενόχληση εν ώρα εκπομπής και έφαγε μπουνίτσα» (vid)

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Μαρίνας Ασλάνογλου η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έχει δεχθεί παρενόχληση εν ώρα ζωντανής εκπομπής.

Διαβάστε το στο

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω δεχθεί παρενόχληση εν ώρα εκπομπής και έφαγε μπουνίτσα» (vid)

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Μαρίνας Ασλάνογλου η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έχει δεχθεί παρενόχληση εν ώρα ζωντανής εκπομπής.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη: «Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής. Έφαγε μπουνίτσα»

Η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής της, «Mega Καλημέρα», με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίνας Ασλάνογλού για την κακοποιητική...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

H Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής»

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή MEGA Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια εκπομπής. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρίνα Ασλάνογλου, όπου και μίλησε για κακοποιητική συμπεριφορά επί σκηνής από συνάδελφο της. Έτσι, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε: «Μου... The post H Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αποκάλυψη από την Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω παρενοχληθεί σεξουαλικά στον αέρα της εκπομπής, έφαγε μπουνιά»

Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Ασλάνογλου, η οποία εξομολογήθηκε πως έχει δεχτεί παρενόχληση πάνω στη σκηνή, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση εν ώρα ζωντανής εκπομπής! «Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής, δεν θέλω να σας το περιγράψω. Έχει φάει μπουνίτσα ο άλλος στον αέρα», είπε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω παρενοχληθεί σεξουαλικά στον αέρα της εκπομπής, έφαγε μπουνιά»

Η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου έκανε μία αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή, To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω παρενοχληθεί σεξουαλικά στον αέρα της εκπομπής, έφαγε μπουνιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω δεχθεί παρενόχληση την ώρα της εκπομπής και έριξα μπουνίτσα» (Video)

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τη δική της αποκάλυψη πως έχει δεχθεί παρενόχληση εν ώρα εκπομπής και πως είχε άμεση αντίδραση

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Μαρίνας Ασλάνογλου η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έχει δεχθεί παρενόχληση εν ώρα ζωντανής εκπομπής. Το άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω δεχθεί παρενόχληση εν ώρα εκπομπής και έφαγε μπουνίτσα» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ελεονώρα Μελέτη – «Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σ3ξουαλικά την ώρα της εκπομπής»

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε on air πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια εκπομπής στο παρελθόν. «Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελεονώρα Μελέτη – «Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σ3ξουαλικά την ώρα της εκπομπής»

Διαβάστε το στο spoilers

Μελέτη: "Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής"

Η παρουσιάστρια περιγράφει όλα όσα βιώσε κατά τη διάρκεια εκπομπής

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ελεονώρα Μελέτη – «Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής»

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Μαρίνας Ασλάνογλου η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση εν ώρα ζωντανής εκπομπής!

Διαβάστε το στο to10.gr

Μελέτη: «Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Ασλάνογλου, η οποία εξήγησε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση πάνω στην σκηνή, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την δική της αποκάλυψη. Η παρουσιάστρια μίλησε στον αέρα της εκπομπής της Mega Καλημέρα και αναφορικά με τα όσα είπε η ηθοποιός, αναφέρθηκε στο δικό της περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης. Όπως εξήγησε, η ίδια είχε παρενοχληθεί εν ώρα ζωντανής εκπομπής. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ελεονώρα Μελέτη: "Με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής"

"Έχει φάει μπουνίτσα ο άλλος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο