Πάλι με τις εκκλησίες τα βάλανε! Σήμερα με τους Ναούς της Αγίας Αικατερίνης για τον μη έλεγχο στους πιστούς

14:56 - 25/11/2021

ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Δείτε για παράδειγμα τι γράφει το newsit του Νίκου Ευαγγελάτου: “Χωρίς τους προβλεπόμενους ελέγχους η είσοδος των πιστών στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης στη Θεσσαλονίκη, για την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία…” και συνεχίζεται το ρεπορτάζ το οποίο μας παραπέμπει στο grtimes.gr Kαι όλα αυτά, ενώ η Εκκλησία έχει ξεκαθαρίσει πως είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάλι με τις εκκλησίες τα βάλανε! Σήμερα με τους Ναούς της Αγίας Αικατερίνης για τον μη έλεγχο στους πιστούς

Kαι όλα αυτά, ενώ η Εκκλησία έχει ξεκαθαρίσει πως είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένοι έλεγχοι από το προσωπικό των ιερών ναών με την κυβέρνηση, ωστόσο, να επιμένει στον έλεγχο των πιστών. Το άρθρο Πάλι με τις εκκλησίες τα βάλανε! Σήμερα με τους Ναούς της Αγίας Αικατερίνης για τον μη έλεγχο στους πιστούς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο