Συγκινεί ο γιος του Μαραντόνα – «Μπορείς να κατέβεις για λίγο; Εχω τόσα πολλά να σου πω» (vid)

14:58 - 25/11/2021

Ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα του και θρύλο της Αργεντινής.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαραντόνα – Συγκινεί ο γιος του – «Μπορείς να κατέβεις για λίγο; Εχω τόσα πολλά να σου πω»

Ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα του και θρύλο της Αργεντινής.

Διαβάστε το στο

Ντιέγκο Μαραντόνα Jr: «Μπορείς να κατέβεις να με πάρεις μια αγκαλιά μπαμπά;» (video)

Πριν από ένα χρόνο έχασε τον πατέρα του και ο γιος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θρηνεί για τον χαμο του πατέρα του. «Θα μπορούσες να κατέβεις για τουλάχιστον ένα λεπτό, να με πάρεις μια αγκαλιά, να γελάσεις λίγο μαζί μου; Έχω τόσα πολλά να σου πω, τόσα τραγούδια να τραγουδήσουμε μαζί και να παρακολουθήσουμε τους […] The post Ντιέγκο Μαραντόνα Jr: «Μπορείς να κατέβεις να με πάρεις μια αγκαλιά μπαμπά;» (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Γιος Ν.Μαραντόνα: «Θα μπορούσες να κατέβεις έστω ένα λεπτό - Έχω τόσα να σου πω»

Ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, με το οποίο συγκλόνισε με όσα έγραψε για τον πατέρα του. Συμπληρώθηκε ένας χρόνος (25 Νοεμβρίου 2020) από τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Μια μέρα που συγκλόνισε τους πάντες, ολόκληρο τον κόσμο. «Σε αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ». Η καρδιά του «Θεού του ποδοσφαίρου» σταμάτησε να χτυπά στα 60 του χρόνια και ένα χρόνο μετά τον θάνατό του, ο γιος του, ανέβασε ένα βίντεο που του τραγουδάει και έγραψε στο Instagram: «Θα μπορούσες να κατέβεις για έστω ένα λεπτό, να αγκαλιαστούμε, να γελάσουμε λίγο μαζί; Θα είχα τόσα πολλά πράγματα να σου πω, τόσα πολλά τραγούδια να τραγουδήσουμε μαζί και να παρα

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)