Το πρωινό: Άγριος καβγάς Σκορδά - Χαϊκάλη on air για τη φράση του «Είμαι άντρας παλιάς κοπής»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Παύλο Χαϊκάλη για την ατάκα «άνδρας παλιάς κοπής»
Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι δεν της άρεσε ο χαρακτηρισμός και εκείνος τότε, εξοργισμένος έσπευσε να δικαιολογηθεί τονίζοντας ότι τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν
Διαβάστε το στο Το πρωινό: Άγριος καβγάς Σκορδά - Χαϊκάλη on air για τη φράση του «Είμαι άντρας παλιάς κοπής»
Χαμός στο Πρωινό ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Παύλο Χαϊκάλη όταν ρωτήθηκε για τη δήλωσή του «είμαι άντρας παλιάς…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤο πρωινό: Άγριος καβγάς Σκορδά - Χαϊκάλη on air για τη φράση του «Είμαι άντρας παλιάς κοπής»
Χαμός στο Πρωινό ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Παύλο…
Διαβάστε το στο onsports.grΚαβγάς Σκορδά – Χαϊκάλη για τον «άνδρα παλαιάς κοπής»
«Αγαπούλα μου, δεν ξέρεις τα γεγονότα. Ποιο όχι; Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση γιατί δεν το παραδέχεστε»
Διαβάστε το στο news.grΧαμός με Σκορδά-Χαϊκάλη: Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;
Έντονος ήταν ο διάλογος ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Παύλο Χαϊκάλη που βγήκε στο Πρωινό για να μιλήσει την...
The post Χαμός με Σκορδά-Χαϊκάλη: Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής; appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΆγριος καβγάς ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Παύλο Χαϊκάλη για την ατάκα «άνδρας παλιάς κοπής»
Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι δεν της άρεσε ο χαρακτηρισμός και εκείνος τότε εξοργισμένος έσπευσε να δικαιολογηθεί τονίζοντας ότι τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν Καβγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Παύλο Χαϊκάλη. Ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή, με αφορμή την ανακοίνωσή του ότι αποσύρεται από τον χώρο του θεάτρου και η παρουσιάστρια δεν […]
The post Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Παύλο Χαϊκάλη για την ατάκα «άνδρας παλιάς κοπής» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr