Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κάμποσες μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή»

22:00 - 27/11/2021

Η Μαίρη Χρονοπούλου προχώρησε σε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA Κύπρου. Μια συνέντευξη που θα […] The post Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κάμποσες μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Μαίρη Χρονοπούλου – «Ήμουν μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή»

Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε μια τρομερή εξομολόγηση

Διαβάστε το στο

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κάμποσες μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή»

Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA Κύπρου. Ειδικότερα, η Μαίρη Χρονοπούλου...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κάμποσες μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή» (vid)

Ειδικότερα, η Μαίρη Χρονοπούλου διηγείται το αυτοκινητιστικό ατύχημα της που την άφησε σχεδόν παράλυτη. «Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι, με τουμπάρισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έσπασα στα δύο. Μέχρι πέρυσι ήμουν παράλυτη σχεδόν». Επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει και για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Ήμουν στην εντατική, κλινικά νεκρή- Ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή Τετ-α-τετ και τον Τάσο Τρύφωνος στον ALPHA Κύπρου και μεταξύ άλλων μίλησε για το ατύχημα που έφτασε κοντά στο να την άφησε σχεδόν παράλυτη και κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή. Το άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Ήμουν στην εντατική, κλινικά νεκρή- Ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν κάμποσες μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή»

Η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, μίλησε για το αυτοκινητιστικό ατύχημα που την άφησε σχεδόν παράλυτη. «Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι, με τουμπάρισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έσπασα στα δύο. Μέχρι πέρυσι ήμουν παράλυτη σχεδόν». Επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει και για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της «ήμουν κάμποσες μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή». Σε ένα απολογισμό ζωής που κάνει μπροστά στην κάμερα δηλώνει «ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το «εισιτήριο» ενώ για τους έρωτες της ζωής της αποκαλύπτει ότι «αγάπησα μια-μιάμιση φορά στη ζωή μου».

Διαβάστε το στο pronews.gr

Συγκλονίζει η Χρονοπούλου: «Ήμουν μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή… Μέχρι πέρυσι ήμουν παράλυτη» (βίντεο)

Τη μεγάλη κυρία της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, φιλοξενεί σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή του Τετ Α Τετ ο Τάσος Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου. Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία έχει αυξήσει τελευταία τις δημόσιες εμφανίσεις της καθώς πλέον έχει απαλλαγεί από το αναπηρικό αμαξίδιο με το οποίο τη βλέπαμε να κυκλοφορεί λόγω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: "Ήμουν κλινικά νεκρή"

Σε μία κατάθεσης ψυχής

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Μαίρη Χρονοπούλου – «Ήμουν μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή»

Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε μια τρομερή εξομολόγηση

Διαβάστε το στο to10.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή»

Η Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον Alpha Κύπρου και μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της. H συνέντευξη θα προβληθεί την σήμερα Κυριακή, το απόγευμα και η ηθοποιός συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της. Συγκεκριμένα, η Μαίρη Χρονοπούλου διηγείται το αυτοκινητιστικό ατύχημα της που την […] The post Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο