Μόλις κυκλοφόρησαν η επίσημη αφίσα και νέες φωτογραφίες της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη”

23:02 - 28/11/2021

“Εγώ Σμυρνιά γεννήθηκα κι έτσι είναι η Σμύρνη μου, φωνακλού και ναζιάρα και κοσμοπολίτισσα, γιομάτη νοστιμιές, χαρές, μουσικές” 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ #SmirniMouAgapimeni #TanweerProductions Σε σκηνοθεσία:  Γρηγόρη Καραντινάκη και σε σενάριο: Μιμής Ντενίση σε συνεργασία με τον Martin Sherman - Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση   Πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Ντίνα Μιχαηλίδου, Αναστασία Παντούση, Ozdemir Ciftcioglu,  Νέδη Αντωνιάδη, Γιάννης Εγγλέζος, Έφη Γούση,Nathan Thomas, Χρήστος Στέργιογλου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Daniel Cr

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Ρωσία: Νεκροί όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους που συνετρίβη στη Μόσχα

Πάτρα: Έριξαν χημικά σε δημοσιογράφους! Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ

Κλεομένης Κωστόπουλος: H «Καλαμάτα» η καλύτερη τοιχογραφία στον κόσμο

Ο Μαρουσάκης προειδοποιεί για νέα κακοκαιρία λίγο πριν από τις γιορτές - Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Ένταση και στην Πάτρα: Αγρότης "απάντησε" στα δακρυγόνα που έριξαν τα ΜΑΤ με ένα... ξύλο αλά Κρήτη- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα και GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με φόρεμα Maison Faliakos δια χειρός Βενέδικτου Αντύπα