Χαλασμός για Βανδή – Πατούλη: «Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται»
11:26 - 29/11/2021
Με αφορμή την κριτική που έκανε η Δέσποινα Βανδή στην Μαρίνα Πατούλη για την εμφάνισή της στο J2US, στο Πρωινό […]
The post Χαλασμός για Βανδή – Πατούλη: «Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας: Η Μαρίνα Πατούλη δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται
Η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Just2Us έπειτα από το… κατσάδιασμα που της έκανε η Δέσποινα Βανδή. Η Μαρίνα Πατούλη, το πρωί της Δευτέρας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ανέφερε μεταξύ άλλων πως ενοχλήθηκε όταν της είπε η τραγουδίστρια να μην επικαλείται το φιλανθρωπικό στόχο της εκπομπής. «Όταν δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ήρθα για φιλανθρωπικό σκοπό, τότε είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για εμένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε “να μην επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό στόχο” και ότι αυτό ενοχλεί προσωπικά κάποιο πρόσωπο. Ένιωσα πολύ άβολα σε όλη αυτή τη διαδικασία, θεώρησα ότι δεν έχω θέση. Θα μπορούσαν να μου μιλήσουν με ευγένεια και με π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧαλασμός μεταξύ Βανδή & Πατούλη: "Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται"- ΒΙΝΤΕΟ
"Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε «να μην επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό στόχο» και ότι αυτό ενοχλεί προσωπικά κάποιο πρόσωπο" ανέφερε η κ. Πατούλη
Διαβάστε το στο thebest.grΛιάγκας για Μαρίνα Πατούλη: Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται
Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καταπέλτης εναντίον της Μαρίνας Πατούλη, παίρνοντας 100% το μέρος της Δέσποινας Βανδή στο τελευταίο «J2US».Η Μαρίνα Πατούλη έχει μιλήσει πολλές φορές στο «Πρωινό», ιδιαίτερα μετά από την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Μένει να δούμε αν θα την… ξαναδούμε μετά από τα όσα είπε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας από την εκπομπή. Η αφορμή ήταν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρίνα Πατούλη σχετικά με την κριτική που της άσκησε η Δέσποινα Βανδή για την ερμηνεία της στο στο τελευταίο «J2US». «Όταν δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ήρθα για φιλανθρωπικό σκοπό, τότε είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για εμένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε “να μην επικαλούμαι τον φ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΛιάγκας για Πατούλη: «Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται»
Λιάγκας για Πατούλη: «Αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία, αν θες να κάνεις φιλανθρωπία, παίρνεις 5.000, και πας σε ένα ίδρυμα».
Διαβάστε το στο pagenews.grΧαμός στο Πρωινό για Βανδή - Πατούλη: "Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται" (video)
"Αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr