Τα καρφία της Μαρίνας Πατούλη για τη Δέσποινα Βανδή: «Απαιτούσα περισσότερη ευγένεια»

12:04 - 29/11/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να αποχωρήσει από το J2US. Η Μαρίνα Πατούλη...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US: Μ.Πατούλη για σχόλιο Δ.Βανδή - «Απαιτούσα μεγαλύτερη ευγένεια»

Τελικά μένει ή αποχωρεί η Μαρίνα Πατούλη από το J2US; Η ίδια ανακοίνωσε πως θέλει να σταματήσει, όμως σε μετέπειτα δηλώσεις της, αλλά και σύμφωνα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, εκείνη συνεχίζει κανονικά στο σόου. Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως ήρθε η Μαρίνα Πατούλη στο τελευταίο live του J2US, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει πριν ολοκληρωθεί το σόου την πρόθεσή της να αποχωρήσει. «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε να είμαι εδώ μαζί σας. Δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πάρα πολλές» είπε. Η Μαρίνα Πατούλη συνέχισε λέγοντας: «Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμένα, όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά να διαγωνιστούν» κα

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»