Βίκυ Κάβουρα: «Στο J2US πέρασα δύσκολα και τελευταία στιγμή έχασα τη δουλειά μου»
11:42 - 30/11/2021
Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το J2US, αλλά και τις […]
The post Βίκυ Κάβουρα: «Στο J2US πέρασα δύσκολα και τελευταία στιγμή έχασα τη δουλειά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Βίκυ Κάβουρα «καρφώνει» το Νίκο Κοκλώνη: «Στο J2US πέρασα δύσκολα και έχασα τη δουλειά μου…»
Η Βίκυ Κάβουρα και ο Νίκος Κοκλώνης μπορεί να είχαν μια πολύ δυνατή φιλία και να συνεργάστηκαν στο J2US, ωστόσο, χάλασε σύμφωνα με την ηθοποιό. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, μίλησε για την πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε στο J2US, την περίοδο κιόλας που έχασε ξαφνικά την δουλειά της. Η δύσκολη περίοδος […]
The post Η Βίκυ Κάβουρα «καρφώνει» το Νίκο Κοκλώνη: «Στο J2US πέρασα δύσκολα και έχασα τη δουλειά μου…» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΒίκυ Κάβουρα: Στο J2US πέρασα δύσκολα και τελευταία στιγμή έχασα τη δουλειά μου
«Πέρυσι ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου, χτυπήθηκα αλύπητα σε όλους τους τομείς»
Διαβάστε το στο news.gr