Νικολαΐδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί καν να ελέγξει μία θύρα επισήμων, έχασαν έτσι ένα πρωτάθλημα»

14:46 - 30/11/2021

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ, σχολίασε στην εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Τούμπα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ελέγξει μια θύρα επισήμων. Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή του, στο κανάλι της Nova, για τα όσα διαδραματίστηκαν στη Τούμπα το βράδυ της Κυριακής με […] The post Νικολαΐδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί καν να ελέγξει μία θύρα επισήμων, έχασαν έτσι ένα πρωτάθλημα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικολαΐδης : “Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ελέγξει ούτε μια θύρα επισήμων” (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε το επεισοδιακό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, μίλησε για ευθύνες Πολιτείας και ΠΑΕ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Είμαι έξαλλος με όσα έγιναν στην Τούμπα…». «Είμαι έξαλλος με όσα έγιναν στην Τούμπα. Κόψανε την ευκαιρία του ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει. Ποδόσφαιρο είναι. Εχουμε δει να γίνονται σε τελικούς Champions League…» ανέφερε στην […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)