Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο»
15:52 - 30/11/2021
Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την απώλεια του πατέρα του στην εφηβεία, την ειλικρινή σχέση με […]
The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο, είναι αστείο και θλιβερό»
Το #MeToo, οι κακές συνεργασίες που είχε στο θέατρο και η γνωριμία με την γυναίκα του
Διαβάστε το στο Θανάσης Κουρλαμπάς: Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο
Όσα είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς σε συνέντευξή του. «Στην εφηβεία έχασα τον πατέρα μου. Ήταν εάν κομβικό σημείο. Με τη γυναικά μου γνωριστήκαμε στο θέατρο, ήταν βοηθός σκηνοθέτη. Έχω αποκτήσει 2 παιδιά. Αν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, το βασικό είναι να διερευνήσω ποσό το θέλουν. Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρολό, ... Περισσότερα
To άρθρο Θανάσης Κουρλαμπάς: Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο»
«Έχω θυμώσει 2-3 φορές κυρίως με την ασυνέπεια και την αλαζονεία του απέναντι», λέει ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την απώλεια του πατέρα του στην εφηβεία, την ειλικρινή σχέση με τα δύο του παιδιά και την παραδοχή για αυτό που τον θυμώνει όσο τίποτε άλλο. «Στην εφηβεία έχασα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘανάσης Κουρλαμπάς – «Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο»
Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την απώλεια του πατέρα του στην εφηβεία, την ειλικρινή σχέση με τα δύο του παιδιά και την...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θανάσης Κουρλαμπάς – «Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο»
Διαβάστε το στο spoilersΘανάσης Κουρλαμπάς: "Έχει υπάρξει συνάδελφος που έχει προσπαθήσει να μου πάρει ρόλο"
"Έχω θυμώσει 2-3 φορές κυρίως με την ασυνέπεια και την αλαζονεία του απέναντι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr