Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε spoilers-φωτιά (Video)

20:06 - 30/11/2021

Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, με την Μαρία Τζομπανάκη να κάνει μάλιστα και ένα spoiler-φωτιά.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε τα πιο τρελά spoiler για τη σειρά [βίντεο]

Η Μαρία Τζομπανάκη έκανε αποκαλύψεις για τη σειρά "Σασμός" που πρωταγωνιστεί και τον ρόλο της "Καλλιόπης".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε ένα σημαντικό μυστικό

Το spoiler για τον «Σασμό» που έκανε η Μαρία Τζομπανάκη.Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο «Σασμό», ενώ έκανε spoiler για την Καλλιόπη. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ένα σημαντικό μυστικό, το οποίο θα δουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς. «Τον έχω αγαπήσει κατάφορα τον ρόλο μου. Μπορώ να πω πως είναι ο ρόλος που αγάπησα περισσότερο από όλους όσους έχω κάνει μέχρι σήμερα. Δανείζω την ενέργειά μου στην Καλλιόπη, και εγώ Κρητικιά είμαι και καταλαβαίνω τις αντιδράσεις της, αλλά έχουμε και μεγάλες διαφορές. Εγώ δεν παρεμβαίνω ποτέ στη ζωή του παιδιού μου», είπε αρχικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε όμως, ότι «η Καλλιόπη φοβάται πως ο Μαθιός ε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)