Εθνική Eλλάδας: Στους βασικούς στόχους ο Μανόλο Χιμένεθ!

21:16 - 30/11/2021

Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ είναι ο βασικός στόχος των στελεχών της ΕΠΟ για το τιμόνι της Εθνικής ομάδας, χωρίς να αποτελεί και τον μοναδικό υποψήφιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο 57χρονος προπονητής - που έχει εργαστεί στην ΑΕΚ και έχει πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα - είναι στο προσκήνιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εθνική ομάδα: Στους βασικούς στόχους ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ είναι ο βασικός στόχος των στελεχών της ΕΠΟ για το τιμόνι της Εθνικής ομάδας, χωρίς να αποτελεί και τον μοναδικό υποψήφιο. Ο 57χρονος προπονητής – που έχει εργαστεί στην ΑΕΚ και έχει πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα – είναι στο προσκήνιο για την ανάληψη... The post Εθνική ομάδα: Στους βασικούς στόχους ο Μανόλο Χιμένεθ! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εθνική Eλλάδας: Στους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ είναι ο βασικός στόχος των στελεχών της ΕΠΟ για το τιμόνι της Εθνικής ομάδας

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ είναι ο βασικός στόχος των στελεχών της ΕΠΟ για το τιμόνι της Εθνικής ομάδας, χωρίς να αποτελεί και τον μοναδικό υποψήφιο. Ο 57χρονος προπονητής – που έχει εργαστεί στην ΑΕΚ και έχει πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα – είναι στο προσκήνιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας. […] The post Εθνική Eλλάδας: Στους βασικούς στόχους ο Μανόλο Χιμένεθ! appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

NBA: Live η εξέλιξη των αγώνων στο Gazzetta

Αποκλεισμός για Αλκαράθ στο Παρίσι

Φαλ: «Σε λίγες εβδομάδες θα έχω βρει τον εαυτό μου»

Ο ταύρος διέλυσε το υαλοπωλείο

Μπαρτζώκας: «Δε βάζω βαθμούς, με νοιάζει να βλέπω την ομάδα να μάχεται»

Πεναρόγια: «Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων στη Βαλένθια»