Σταμάτης Κραουνάκης: «Την κατάρα μου για το πρόστιμο των 100 ευρώ»
11:54 - 02/12/2021
Έξω από τα δόντια μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα την Πέμπτη στον Alpha. Μεταξύ […]
The post Σταμάτης Κραουνάκης: «Την κατάρα μου για το πρόστιμο των 100 ευρώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σταμάτης Κραουνάκης για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους: «Την κατάρα μου»
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο καλλιτέχνης σχετικά με το νέο μέτρο στους ανεμβολίαστους άνω των 60
Διαβάστε το στο Πλεύρης – Μέχρι πότε θα ισχύει το πρόστιμο των 100 ευρώ
Ο υπουργός Υγείας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι τα σχολεία δεν πρόκειται να κλείσουν νωρίτερα για τις γιορτές των Χριστουγέννων
Διαβάστε το στο tanea.grΣταμάτης Κραουνάκης για Μητσοτάκη: «Την κατάρα μου για το πρόστιμο των 100 ευρώ»
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης και αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo.
Διαβάστε το στο thebest.grΚαταριέται ο Κραουνάκης για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους
Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε τόσο στο κίνημα του #MeToo, αλλά και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60. Δεν δίστασε να αναφερθεί στο πρόστιμο των 100 ευρώ, που θα επιβληθεί σε όσους είναι άνω των 60 και δεν έχουν εμβολιαστεί. «Την κατάρα μου! Μη με...
The post Καταριέται ο Κραουνάκης για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣταμάτης Κραουνάκης: Την κατάρα μου για το πρόστιμο των 100 ευρώ!
Όταν η δημοσιογράφος ζήτησε την άποψη του για το επερχόμενο πρόστιμο των 100 ευρώ, ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν ξεκάθαρος. «Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου». «Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚραουνάκης σε Μητσοτάκη για το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Την κατάρα μου….» – ΒΙΝΤΕΟ
«Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου»,
Το άρθρο Κραουνάκης σε Μητσοτάκη για το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Την κατάρα μου….» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr«Την κατάρα μου», λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο καλλιτέχνης σχετικά με το νέο μέτρο στους ανεμβολίαστους άνω των 60
The post «Την κατάρα μου», λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους appeared first on Lamianow.gr.
Διαβάστε το στο lamianow.grΣταμάτης Κραουνάκης: «Την κατάρα μου για το πρόστιμο των 100 ευρώ»
Έτσι αντέδρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης όταν ρωτήθηκε… Έξω από τα δόντια μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα την Πέμπτη στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης έστειλε… την κατάρα του στον πρωθυπουργό για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60! Ειδικότερα, όταν η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη ζήτησε την άποψη του […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣταμάτης Κραουνάκης κατά της κυβέρνησης: «Την κατάρα μου να έχουν για το πρόστιμο των 100 ευρώ»
Έστειλε… την κατάρα του στον πρωθυπουργό για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ηλικιωμένων πολιτών Δεν έκρυψε [...]
The post Σταμάτης Κραουνάκης κατά της κυβέρνησης: «Την κατάρα μου να έχουν για το πρόστιμο των 100 ευρώ» appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο Κραουνάκης: «Την κατάρα μου!» για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 (vid)
Εκνευρισμένος για το νέο μέτρο – Αναφορά και στο κίνημα #Metoo Εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου έκανε ο μουσικός Σταμάτης Κραουνάκης και μίλησε ανοιχτά τόσο για το κίνημα…
Διαβάστε το στο politik.grΣταμάτης Κραουνάκης για το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Την κατάρα μου»
Η αντίδραση του Σταμάτη Κραουνάκη για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60.Ο Σταμάτης Κραουνάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Katerina», δεν δίστασε να χρησιμνοποιήσει σκληρή γλώσσα ερωυηθείς για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών, που συνοδεύεται από πρόστιμο των 100 ευρώ. Συγκεκριμένα, όταν του ζητήθηκε η άποψή του για το νέο αυτό μέτρο, ο μουσικοσυνθέτης εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του λέγοντας: «Την κατάρα μου. Μην με βάζεις να πω κάτι άλλο. Την κατάρα μου». Όταν η συζήτηση πήγε στον Γρηγόρη Πετράκο και τη δική του αντίδραση σχετικά με το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60, ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Οι δηλώσεις τ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚραουνάκης: «Την κατάρα μου για το πρόστιμο των 100 ευρώ»
Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60
Διαβάστε το στο ekriti.gr