Βαρέθηκα να πολεμάω τα στερεότυπα!

12:29 - 26/12/2019

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 μέχρι και σήμερα, ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων σας χαρακτηρίζει ως την πιο ερωτική γυναίκα της χώρας μας, όπως και το απόλυτο sex symbol. Πώς διαχειρίζεστε αυτό τον «τίτλο» καθώς μεγαλώνετε; Δεν έχω κάτι να πω πάνω σ´αυτό. Άλλωστε το τί σημαίνει «η πιο ερωτική γυναίκα» ή «το απόλυτο sex symbol στην Ελλάδα», διαφέρει πολύ από αυτό που σημαίνει σε αλλες χώρες. Από την Μπαρντό, την μούσα της Νουβέλ Βαγκ εως την οσκαρούχο Πενέλοπε Κρουζ, αντιλαμβάνομαι τη διαφορά ως διαχρονική-μα και απαίσια. Συνάδει απόλυτα με το ότι η...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει