Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκινητική ιστορία ζωής που είπε για πρώτη φορά – «Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου»

19:26 - 02/12/2021

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Σταρόβας το μεσημέρι της Πέμπτης (02/12) και προχώρησε σε μια εξομολόγηση η οποία ξάφνιασε τους παρουσιαστές, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε στην ιστορία της οικογένειάς του και στον βιολογικό πατέρα του που δεν γνώρισε ποτέ. «Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της και όταν έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ. Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του. Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό. Η μαμά μου και η γιαγιά μου έπαιρναν μια μπανάνα, την έτρωγα εγώ κι έτρωγαν αυτ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταρόβας: Η συγκινητική ιστορία ζωής που είπε για πρώτη φορά

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Σταρόβας ξάφνιασε  τους παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4», Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, όταν αναφέρθηκε στην ιστορία της οικογένειάς του και στον βιολογικό πατέρα του που δεν γνώρισε ποτέ. «Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας