GNTM 4: Συγκινήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί – «Για εμάς ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην μόδα»

22:34 - 06/12/2021

Μια πιο ευαίσθητη πλευρά της έδειξε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο GNTM 4 που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (06/12). Η art director του διαγωνισμού μόδας του Star δεν έκρυψε την συγκίνησή της κατά την προβολή ενός βίντεο το οποίο προβλήθηκε λίγο πριν τη νέα δοκιμασία. Συγκεκριμένα η κριτής του GNTM σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «αγάπες μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και θέλω την απόλυτη προσοχή σας στο βίντεο που θα δούμε γιατί έχει να κάνει με την έμπνευση της δοκιμασίας σας. Το πιο όμορφο, την πιο σημαντική στιγμή της μόδας. Ήταν 28 Σεπτεμβρίου 1998 όταν ο Μακουίν έδειχνε την κολεξιόν για το καλοκαίρι – άνοιξη του ’99. Για εμάς ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην μόδα». «Η Χάρλοου ήταν το φινάλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας