Θετικός στον κορονοϊό ο Πέπε, δεν παίζει με Ατλέτικο

23:18 - 06/12/2021

Θετικός στον κορονοϊό ο Πέπε, δεν παίζει με Ατλέτικο 06/12/2021 Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πόρτο, Πέπε, βρέθηκε θετικός στην Covid-19 κι ως εκ τούτου δεν θα είναι αύριο στο γήπεδο, στην καθοριστική αναμέτρηση των «Δράκων» με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρόκριση στους «16» του Champions League. «Ο Πέπε είναι θετικός στην Covid και γι΄ αυτό το λόγο δεν θα παίξει», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος προπονητής Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που έχει επίσης να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς του Σέρβου μέσου Μάρκο Γκρούιτς, του αμυντικού της Εθνικής Πορτογαλίας Πέπε και του επιθετικού Ζοάο Μάριο, που «είναι αβέβαιοι από την πλευρά τους», σύμφωνα με τον προπονητή

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο Χάρης Θεοχάρης: «Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος»

Ο κορονοϊός «χτύπησε» την… πόρτα και του Χάρη Θεοχάρη, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρώην υπουργός. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χάρης Θεοχάρης έκανε γνωστό, το πρωί της Τρίτης (07.12.2021) ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αλλά καθώς είναι τριπλά εμβολιασμένος, δεν έχει συμπτώματα. «Διαγνώσθηκα με κορονοϊό, αλλά ευτυχώς είμαι τριπλά ... Περισσότερα To άρθρο Θετικός στον κορονοϊό ο Χάρης Θεοχάρης: «Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τσέλσι: Θετικός στον κορονοϊό ο Κόβασιτς

O κορονοϊός «χτύπησε» και στις τάξεις της Τσέλσι, καθώς θετικός βρέθηκε ο Ματέο Κόβασιτς, μια μέρα μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Διαβάστε το στο

Θετικός στον κορονοϊό ο Χάρης Θεοχάρης - Τι έγραψε στο Twitter

«Διαγνώσθηκα με κορονοϊό. Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος χωρίς κανένα σύμπτωμα» έγραψε ο Χάρης Θεοχάρης στο Twitter.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θετικός στον κορωνοϊό ο Χάρης Θεοχάρης: «Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος»

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο πρώην Υπουργός, Χάρης Θεοχάρης, όπως γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook το πρωί της Τρίτης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Με κορωνοϊό, αλλά χωρίς συμπτώματα, καθώς είναι τριπλά εμβολιασμένος, διαγνώστηκε ο πρώην υπουργός Τουρισμού,, Χάρης Θεοχάρης όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω Facebook. «Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος, για αυτό και δεν έχω καθόλου συμπτώματα», έγραψε ο κ. Θεοχάρης, ο οποίος θα συνεχίσει να ασκεί ηλεκτρονικά τα καθήκοντά του από το σπίτι... The post Θετικός στον κορονοϊό ο Χάρης Θεοχάρης: «Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Υγείας της Δανίας

Ο υπουργός Υγείας της Δανίας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό κι απομονώθηκε στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Χάρης Θεοχάρης – Είναι τριπλά εμβολιασμένος

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χάρης Θεοχάρης έκανε γνωστό, το πρωί της Τρίτης (07.12.2021) ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αλλά καθώς είναι τριπλά εμβολιασμένος, δεν έχει συμπτώματα. «Διαγνώσθηκα με κορονοϊό, αλλά ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος, για αυτό και δεν έχω καθόλου συμπτώματα. Με σύμμαχο την τεχνολογία, θα συνεχίσω να ασκώ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κόβατσιτς

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Ματέο Κόβατσιτς, μόλις μία ημέρα αφότου επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι. Ο Κροάτης μέσος βρισκόταν εκτός δράσης από τα τέλη Οκτωβρίου, λόγω τραυματισμού, και ο Τόμας Τούχελ υπολόγιζε να του δώσει κάποιο χρόνο συμμετοχής στο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Είναι θετικός στον κορονοϊό ο Πέπε και δεν παίζει με Ατλέτικο

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πόρτο, Πέπε, βρέθηκε θετικός στην Covid-19 κι ως εκ τούτου δεν θα είναι αύριο στο γήπεδο, στην καθοριστική αναμέτρηση των «Δράκων» με την Ατλέτικο Μαδρίτης για…

Διαβάστε το στο politik.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρώην Υπ. Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης

Ο πρώην υπουργός έχει κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19 και μέχρι στιγμής είναι καλά στην υγεία του. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο κ. Θεοχάρης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, όπου και έχει μπει σε καραντίνα. «Διαγνώστηκα με κορονοϊό, αλλά ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος, γι’ αυτό και […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πέπε, δεν παίζει με Ατλέτικο

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πόρτο, Πέπε, βρέθηκε θετικός στην Covid-19 κι ως εκ τούτου δεν θα είναι αύριο στο γήπεδο, στην καθοριστική αναμέτρηση των «Δράκων» με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρόκριση στους «16» του Champions League. O Σέρτζιο Κονσεϊσάo έχει επίσης να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς του Σέρβου μέσου Μάρκο Γκρούιτς, του αμυντικού της Εθνικής […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Ο κορονοϊός «χτύπησε» την… πόρτα και του Χάρη Θεοχάρη, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρώην υπουργός. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χάρης Θεοχάρης έκανε γνωστό, το πρωί της Τρίτης (07.12.2021) ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αλλά καθώς είναι τριπλά εμβολιασμένος, δεν έχει συμπτώματα. «Διαγνώσθηκα με κορονοϊό, αλλά ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος, για αυτό […] The post Θετικός στον κορονοϊό ο Χάρης Θεοχάρης: «Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)