Χάρης Ρώμας: Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα για το εμβόλιο –το «καλό» του κορονοϊού
08:44 - 07/12/2021
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό του, τους γεροντοέρωτες και το επόμενο βήμα στη ζωή του.Προσκεκλημένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό «The 2night Show» ο Χάρης Ρώμας απάντησε στα σχόλια αναφορικά με τις δηλώσεις του ότι χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης λόγω… εμβολίου. «Το είπα και αυτό. Δεν έπρεπε να πω πιστεύω. Αυτό ήταν μία αφορμή. Για μένα αυτό είναι περισσότερο ουσιαστικό από αυτό που μοιάζει. Γιατί ειπώθηκε κι αυτό… Είναι δυνατόν να χωρίσεις για το εμβόλιο; Νομίζω ναι. Διότι αυτό αποκαλύπτει έναν διαφορετικό κόσμο και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. »Γιατί δεν το είχαμε καταλάβει αυτό 10 χρόνια; Γιατί υπήρχε μεγάλη αγάπη, μεγάλος έρωτας, που όμως κάποιε
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας: Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου
Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Το εμβόλιο, την προσωπική του ζωή και τα επόμενα σχέδιά του. Στην παρέα του «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε και ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, πήρε θέση στο θέμα του εμβολιασμού που ... Περισσότερα
To άρθρο Χάρης Ρώμας: Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Χάρης Ρώμας: Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου
Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.
Διαβάστε το στο thebest.grΧάρης Ρώμας στον Αρναούτογλου: «Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου» (Videos)
Για ακόμα μια φορά, μίλησε με αμεσότητα και ειλικρίνεια
Διαβάστε το στο topontiki.grΧάρης Ρώμας: "Δεν έπρεπε να το πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου" (video)
"Είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου αλλά το drama δεν θέλω να μου ξανασυμβεί"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr