Ορατός και από την Ελλάδα θα είναι σήμερα ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός

11:54 - 07/12/2021

Kαιρού επιτρέποντος, θα είναι ορατός ακόμα και με γυμνό μάτι από πολλές περιοχές της χώρας

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στις 18:18 απόψε περνά ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός πάνω από την Αθήνα

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) θα βρίσκεται ακριβώς πάνω από την Αθήνα, σήμερα, 7 Δεκεμβρίου, στις 18:18. Εάν ο καιρός το επιτρέπει, ο σταθμός θα είναι ορατός από το γυμνό μάτι από διάφορες περιοχές της χώρας. Το μέγεθος του σταθμού είναι περίπου αυτό ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου. Για να φανεί, ωστόσο, θα πρέπει να είναι σκοτάδι, οπότε και θα μοιάζει σαν αεροπλάνο ή αστέρι - μόνο που θα κινείται αρκετά γρήγορα. Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός πραγματοποιεί μια πλήρη τροχιά γύρω από τον πλανήτη κάθε 90 λεπτά, ενώ κινείται με 17.500 μίλια την ώρα

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

«Έχουμε και Λέμε»: Ξέρω τι έκανες με το ChatGPT σου

Tο Βραβείο Λένιν στον Όρμπαν έδωσε ο Πολωνός ΥΠΕΞ

Δημοσιογράφος έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του κατά τη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου του Πούτιν, δείτε βίντεο

Μια 102χρονη ζει το πρώτο της αγώνα των Σανς: Η πιο τρυφερή στιγμή της σεζόν στο Φοίνιξ​, δείτε βίντεο

Φίλαθλος της ΑΕΚ χρειάστηκε ιατρική βοήθεια αλλά ζήτησε από τους διασώστες να τον αφήσουν να δει πρώτα το πέναλτι του Γιόβιτς

Κωνσταντίνος Αργυρός για τον γιο του: Εκτός από τα υλικά αγαθά, θέλω να του προσφέρω περισσότερο τον χρόνο μου