Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έγινα επιθετικός, έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο»

00:40 - 10/12/2021

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω τη νύχτα της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Ο […] The post Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έγινα επιθετικός, έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι αδυνατίσματος και οι απιστίες – «Χτύπησα άνθρωπο»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, το βάρος του και την επιτυχία που σημειώνει εδώ και χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι πέρασε δύσκολα όταν πήρε κάποιο χάπι για να αδυνατίσει που του είχε προτείνει πλαστικός χειρουργός: ... Περισσότερα To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι αδυνατίσματος και οι απιστίες – «Χτύπησα άνθρωπο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα χάπια που πήρε για τα κιλά: «Έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Eνώπιος Ενωπίω» ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την εποχή που ήθελε να χάσει κιλά και ακολούθησε...

Διαβάστε το στο Zougla

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ένα βράδυ γίνομαι πάρα πολύ επιθετικός, χάνω τον εαυτό μου, πάω να χτυπήσω κάποιον»

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω τη νύχτα της Πέμπτης (09/12) στον ΑΝΤ1. Ο αγαπημένος παρουσιαστή προχώρησε, μέσα σε όλα, σε μια εξομολόγηση ψυχής για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Τότε που για να χάσει κιλά ακολούθησε την συμβουλή να πάρει χάπια. Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω περάσει πολύ δύσκολα με τα κιλά μου. Ίσως η πιο δύσκολη στιγμή και η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που πραγματικά με πονάει και γι’ αυτό σοβαρεύω όταν το συζητάω. Ίσως να είχα μια πολύ κακή συνέχεια στη ζωή μου με αυτό που πήγα να κάνω. Όταν αφέθ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα χάπια που πήρε για τα κιλά: «Έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Eνώπιος Ενωπίω» ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος  μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την εποχή που ήθελε να χάσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έγινα επιθετικός, έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο»

"Ξημερώνω χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με την σύντροφο μου" εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Ενώπιος Ενωπίω.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον παρουσιαστή – «Έγινα επιθετικός, έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο» [βίντεο]

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ξημερώνω χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με την σύντροφο μου» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Ενώπιος Ενωπίω. Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω τη νύχτα της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Ο αγαπημένος παρουσιαστής προχώρησε, μέσα... The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον παρουσιαστή – «Έγινα επιθετικός, έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Χάπι με έκανε επιθετικό, έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω περάσει πολύ δύσκολα με τα κιλά μου. Ίσως η πιο δύσκολη στιγμή και η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που πραγματικά με πονάει και γι’ αυτό σοβαρεύω όταν το συζητάω. Ίσως να είχα μια πολύ κακή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχασα τον εαυτό μου, έγινα επιθετικός με το να χτυπήσω άνθρωπο»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής σε μια εφ To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχασα τον εαυτό μου, έγινα επιθετικός με το να χτυπήσω άνθρωπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Συγκλόνισε ο Αρναούτογλου για το ταξίδι της απώλειας κιλών: "Έγινα πολύ επιθετικός, πήγα να χτυπήσω άνθρωπο"

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου περιέγραψε άγνωστες μέχρι στιγμής πτυχές για την απώλεια βάρους του - Ένα ταξίδι μεγάλο και γεμάτο μελανά σημεία

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έγινα επιθετικός, έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με αυτό το χάπι έχασα κιλά, έγινα επιθετικός, χτύπησα άνθρωπο» [video]

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Ενώπιος Ενωπίω για το χάπι και την απώλεια κιλών; “Ξημερώνω χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με την σύντροφο μου” εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Ενώπιος Ενωπίω. Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω τη νύχτα της […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με αυτό το χάπι έχασα κιλά, έγινα επιθετικός, χτύπησα άνθρωπο» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η προσπάθεια του να χάσει κιλά και η νύχτα που χτύπησε άνθρωπο

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προχώρησε σε τρομερές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Εξομολόγηση Αρναούτογλου: «Έγινα επιθετικός, έχασα τον εαυτό μου, χτύπησα άνθρωπο!»

Η μάχη με τα κιλά – Τι τον έφτασε “στα άκρα” Με εξομολογητική διάθεση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του – όταν αποφάσισε να πάρει χάπια…

Διαβάστε το στο politik.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για να χάσει κιλά κι πως έφτασε να χτυπήσει άνθρωπο

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Νίκο Χατζηνικολάου για την μάχη του με τα κιλά και τις παρενέργειες από τα φάρμακα που πήρε.Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με την ευκαιρία θέλησε να αστειευτεί με τα κιλά του παρουσιαστή. «Σε βλέπω μαζεμένο αλλά δεν πιστεύω ότι μαζεύτηκες εσύ. Πιστεύω ότι σε μάζεψε ο κορονοϊός» είπε χαριτολογώντας ο δημοσιογράφος, προκαλώντας την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Επειδή έχω περάσει πολύ δύσκολα με τα κιλά -ίσως η πιο δύσκολη στιγμή και η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά- είναι κάτι που πραγματικά με πονάει και γι’ αυτό σοβαρεύω όταν το συζητάω»

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Έγινα επιθετικός, έχασα τον εαυτό μου και χτύπησα άνθρωπο" (video)

"Έχω περάσει πολύ δύσκολα με τα κιλά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι αδυνατίσματος και οι απιστίες – «Χτύπησα άνθρωπο»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, το βάρος του και την επιτυχία που σημειώνει εδώ και χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι πέρασε δύσκολα όταν πήρε κάποιο χάπι για να αδυνατίσει που του είχε προτείνει πλαστικός χειρουργός: «Η πιο δύσκολη […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι αδυνατίσματος και οι απιστίες – «Χτύπησα άνθρωπο» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο