Τζένη Διαγούπη σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν γίνεται καλοπροαίρετα αυτή η ερώτηση ποτέ»

15:34 - 10/12/2021

Καλεσμένη στο Love It ήταν την Παρασκευή η Τζένη Διαγούπη. Η ηθοποιός συζήτησε για πολλά με την Ιωάννα Μαλέσκου και […] The post Τζένη Διαγούπη σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν γίνεται καλοπροαίρετα αυτή η ερώτηση ποτέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Διαγούπη: Δεν γίνεται καλοπροαίρετα η ερώτηση ποτέ

Απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Love it» βρέθηκε καλεσμένη η Τζένη Διαγούπη το πρωί της Παρασκευής (10/12) και η συζήτηση τους περιλάμβανε τα πάντα. «Όλοι μας περνάμε δύσκολα. Ο καθένας με τον τρόπο του. Οπότε ας πορευτούμε μαζί σε αυτό» ανέφερε η Τζένη Διαγούπη στην αρχή της συνάντησής τους και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Προσπαθώ να μετράω μέχρι το 3 από μέσα μου και μετά να σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω. Λίγα χρόνια πριν το έκανα κατευθείαν. Δεν έβγαινε σε καλό. Αλλά έστω και καθυστερημένα θα το σκεφτώ και θα πω αυτό που θέλω. Όταν είσαι μέσα στη φωτιά και αποφασίζεις να μιλήσεις, τις περισσότερες φορές, νομίζω ότι χάνεις το δίκιο σου». Τι ενοχλεί την Τζένη Διαγούπη; «Με ενο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τζένη Διαγούπη σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν γίνεται καλοπροαίρετα αυτή η ερώτηση ποτέ»

“Μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό γιατί βαλλόμαστε”, αναφέρει η Τζένη Διαγούπη. Καλεσμένη στο Love It ήταν την Παρασκευή η Τζένη Διαγούπη. Η ηθοποιός συζήτησε για πολλά με την Ιωάννα Μαλέσκου και μεταξύ αυτών αναφέρθηκε και στο ότι μίλησε δημόσια για το γεγονός πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά. «Μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό γιατί βαλλόμαστε. Βαλλόμαστε πάρα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο