Χάρης Ρώμας: «Έπαθα πολιτισμικό σοκ στο Epsilon, έφυγα και πήγαμε στα δικαστήρια»

09:12 - 13/12/2021

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τους ηθοποιούς […] The post Χάρης Ρώμας: «Έπαθα πολιτισμικό σοκ στο Epsilon, έφυγα και πήγαμε στα δικαστήρια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τη συνεργασία του με το Epsilon που οδήγησε στα δικαστήρια

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που πάνε στα ριάλιτι, τις προτάσεις που είχε ο ίδιος...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χάρης Ρώμας: «Έπαθα πολιτισμικό σοκ στο Epsilon, έφυγα και πήγαμε στα δικαστήρια»

«Θα αφήσω την υποκριτική για την πολιτική, για να μπορέσω να είμαι εντάξει στο νέο μου όνειρο. Κάποιοι συνάδελφοί μου καλύτερα να πάνε σε ριάλιτι γιατί δεν έχουν ελπίδες μεγάλης καλλιτεχνικής πορείας. Μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές να συμμετέχω σε show και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά για να πάω σαν κριτική επιτροπή. Να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Ρώμας: «Έπαθα πολιτισμικό σοκ στο Epsilon – Πήγαμε στα δικαστήρια»

«Κάποιοι είναι καλύτερα να πάνε σε ριάλιτι γιατί δεν έχουν ελπίδες μεγάλης καλλιτεχνικής πορείας»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Κάποιοι συνάδελφοί μου καλύτερα να πάνε σε ριάλιτι γιατί δεν έχουν ελπίδες μεγάλης καλλιτεχνικής πορείας»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο