Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Έχω γίνει το γραφείο τύπου της Δέσποινας Βανδή

09:30 - 13/12/2021

Ο γνωστός τραγουδιστής που εμφανίζεται στην Κύπρο με την Δέσποινα Βανδή «αγανάκτησε» από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εμφανίζεται από τις αρχές του καλοκαιριού στη Λεμεσό, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με τη Δέσποινα Βανδή. Το ξεκίνημα της συνεργασίας τους συνέπεσε με την ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας με τον Ντέμη Νικολαΐδη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου να πολιορκείται εδώ και μήνες από δημοσιογράφους που θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής της συνεργάτιδάς του. Ιδιαίτερα, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο Βανδή – Μπισμπίκη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έχει κουραστεί να δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων. Πόσο μάλλον μετά από την α

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έχω γίνει το γραφείο τύπου της Δέσποινας Βανδή» λέει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

«Η Δέσποινα είναι ερωτευμένη και είναι καλά» τονίζει ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Τους τελευταίους μήνες έχω γίνει το γραφείο τύπου της Δέσποινας Βανδή»

Στα εγκαίνια του νέου κέντρου αισθητικής της Τζούλιας Κόλλια και του συζύγου της που έγιναν την To άρθρο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Τους τελευταίους μήνες έχω γίνει το γραφείο τύπου της Δέσποινας Βανδή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Έχω γίνει το γραφείο τύπου της Δέσποινας Βανδή» λέει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Τους τελευταίους μήνες έχω γίνει το Γραφείο Τύπου της Δέσποινας Βανδή»

Στα εγκαίνια του νέου κέντρου αισθητικής της Τζούλιας Κόλλια και του συζύγου της που έγιναν την περασμένη Παρασκευή, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και εκεί συνάντησε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή και την προσωπική της ζωή και δε δίστασε να απαντήσει. «Με την Δέσποινα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά