Αλέξης Κούγιας και Φαίη Σκορδά «σφάχτηκαν» στον αέρα: «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου»
12:38 - 13/12/2021
Σε αντιπαράθεση ήρθαν η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξης Κούγιας στον αέρα του Πρωινού. Μετά τις
To άρθρο Αλέξης Κούγιας και Φαίη Σκορδά «σφάχτηκαν» στον αέρα: «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Αλέξης Κούγιας την «είπε» την Φαίη Σκορδά στον αέρα: Γι’ αυτό είσαι μόνη σου (Βίντεο)
Ο Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και η Φαίη Σκορδά δεν αφηνε κουβέντα να πεσει κατω στον αέρα της εκπομπής. «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου» της είπε ο Αλέξης Κούγιας .
Διαβάστε το στο Αλέξης Κούγιας - Φαίη Σκορδά: «Σφάχτηκαν» στον αέρα - «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου»
Απίστευτος διάλογος στον αέρα ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Φαίη ΣκορδάΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΈνταση με Φαίη Σκορδά και Αλέξη Κούγια: «Δεν έχω σιωπήσει ποτέ» – «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου»
Στο «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, με τους τόνους να ανεβαίνουν προς το τέλος της συνέντευξης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο 6ο Δημοτικού Σχολείο Πολίχνης όπου μίλησε σε μικρά παιδιά για το άφυλο αρκουδάκι Γουίνι. «Με τρόμο είδα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προχθές να πηγαίνει σε ένα δημοτικό σχολείο και να κάνει διάλεξη περί αριθμών, γονέας 1, γονέας 2, χωρίς φύλα. Βεβαίως να σεβόμαστε τον οποιονδήποτε, τις ιδιαιτερότητές του. Εμένα στο κοινωνικό μου περιβάλλον, υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι οι καλύτεροί μου φίλοι. Οι καλύτεροι φί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧαμός στο Πρωινό με Κούγια – Σκορδά: «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου τώρα»
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας είπε το εξής: «Με τρόμο είδα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προχθές να πηγαίνει σε ένα δημοτικό σχολείο και να κάνει διάλεξη περί αριθμών, γονέας 1, γονέας 2, χωρίς φύλα. Βεβαίως να σεβόμαστε τον οποιονδήποτε, τις ιδιαιτερότητές του. Εμένα στο κοινωνικό μου περιβάλλον, υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι οι καλύτεροί μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈνταση στο Πρωινό – Κούγιας σε Σκορδά: «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου»
Αφορμή στάθηκαν κάποιες από τις τοποθετήσεις του ποινικολόγου
Διαβάστε το στο news.gr«Σφάχτηκαν» on air Αλέξης Κούγιας και Φαίη Σκορδά: «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου» (βίντεο)
Σε αντιπαράθεση ήρθαν η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξης Κούγιας στον αέρα του Πρωινού. Μετά τις δηλώσεις για την Εύη Βατίδου, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον γνωστό ποινικολόγο αν θα έκανε δεύτερο γάμο τώρα. «Τα παιδιά μου από το 2007 που χώρισα δεν έχουν γνωρίσει καμία σύντροφό μου, ούτε μέλλουσα σύζυγό μου. Τα παιδιά μου […]
Διαβάστε το στο irafina.gr