Έγκλημα στη Γλυφάδα: «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα» είπε ο 51χρονος και προφυλακίστηκε
15:02 - 13/12/2021
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 51χρονος ο οποίος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του την περασμένη Πέμπτη έξω από το μαγαζί τους στη Γλυφάδα. «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Στα 31 μου χρόνια αυτός ο άνθρωπος μου κατέστρεψε τη ζωή» είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ο κατηγορούμενος αναφερόμενος στο θύμα. Ενώπιον της ανακρίτριας ο 51χρονος φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία του 66χρονου άνδρα στον οποίο έστησε καρτέρι θανάτου και του κατάφερε τρεις μαχαιριές ενώ στη συνέχεια τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι με ένα αεροβόλο όπλο. Ο 51χρονος, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αμετανόητος ο φονιάς της Γλυφάδας: «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα»
Αμετανόητος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ο 51χρονος ο οποίος την περασμένη Πέμπτη μαχαίρωσε και σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του...
Διαβάστε το στο ZouglaΔολοφονία στη Γλυφάδα: "Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα" - Αμετανόητος ο 51χρονος που προφυλακίστηκε
Προκλητικός ο 51χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συντρόφου της μητέρας του στη Γλυφάδα
Διαβάστε το στο thetoc.gr«Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα» είπε ο 51χρονος που έσφαξε το σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα!
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 51χρονος ο οποίος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του την περασμένη Πέμπτη έξω από το μαγαζί τους στη Γλυφάδα. «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Στα 31 μου χρόνια αυτός ο άνθρωπος μου κατέστρεψε τη ζωή» είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ο κατηγορούμενος αναφερόμενος στο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔράστης της δολοφονίας στη Γλυφάδα: «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα»
Στις φυλακές οδηγήθηκε σήμερα ο δράστης – Παραμένει αμετανόητος Να αναφερθεί πως το θύμα ήταν σύντροφος της μητέρας του για περίπου μια 20ετία. Οι συγγενείς αναφέρουν ότι ο γιος είχε…
Διαβάστε το στο politik.gr