Ζυμαρικά με σάλτσα από τυρί γκοργκοντζόλα

12:22 - 14/12/2021

Υλικά 450 γρ. ζυμαρικά 1 κ. σ. ελαιόλαδο 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο ραντίτσιο 1 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 220 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα 1/8 κ. γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το ραντίτσιο για 5 λεπτά. Μεταφέρετε σε ένα μπολ και καλύψτε με μεμβράνη. Ρίξτε την κρέμα γάλακτος στο ίδιο τηγάνι και αφήστε να πάρει μια βράση σε μεσαία θερμοκρασία για περίπου 5 λεπτά. Προσθέστε την γκοργκοντζόλα και αφήστε να λιώσει ανακατεύοντας για 2 λεπτά. Γαρνίρετε με το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και προσθέστε το ραντίτσιο. Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!