Ελένη Φωτοπούλου: «Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη έληξε άδοξα»
12:48 - 14/12/2021
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Ελένη Φωτοπούλου, η οποία απάντησε και για την παρεξήγηση […]
The post Ελένη Φωτοπούλου: «Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη έληξε άδοξα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Ελένη Φωτοπούλου μιλάει για την παρεξήγησή με την Ελένη Μενεγάκη
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ελένη Φωτοπούλου, η αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρεξήγηση που είχε συμβεί με την Ελένη Μενεγάκη πριν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Φωτοπούλου: «Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη έληξε άδοξα, χειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος» (vid)
«Η μετάβαση ήταν απότομη γιατί η αποχώρησή μου από την τηλεόραση δεν ήταν συνειδητή επιλογή. Συνειδητή ήταν επιλογή να μην επιστρέψω αμέσως για να κάνω άλλα πράγματα», είπε αρχικά η Ελένη Φωτοπούλου. Για την κόντρα που είχε στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη, η Ελένη Φωτοπούλου απάντησε: «Με την Ελένη είχα περάσει μάλλον τα πιο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Φωτοπούλου για Μενεγάκη: «Η συνεργασία μας έληξε άδοξα» (Video)
«Η αποχώρησή μου από την τηλεόραση δεν ήταν συνειδητή επιλογή»
Διαβάστε το στο topontiki.grΕλένη Φωτοπούλου: "Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη έληξε άδοξα"
"Έχει να κάνει αυτό και με δικούς μου κακούς χειρισμούς, έχει να κάνει με την κακή συγκυρία"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr