Ελένη Φωτοπούλου: «Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη έληξε άδοξα»

12:48 - 14/12/2021

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Ελένη Φωτοπούλου, η οποία απάντησε και για την παρεξήγηση […] The post Ελένη Φωτοπούλου: «Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη έληξε άδοξα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Ελένη Φωτοπούλου μιλάει για την παρεξήγησή με την Ελένη Μενεγάκη

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ελένη Φωτοπούλου, η αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρεξήγηση που είχε συμβεί με την Ελένη Μενεγάκη πριν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Φωτοπούλου: «Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη έληξε άδοξα, χειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος» (vid)

«Η μετάβαση ήταν απότομη γιατί η αποχώρησή μου από την τηλεόραση δεν ήταν συνειδητή επιλογή. Συνειδητή ήταν επιλογή να μην επιστρέψω αμέσως για να κάνω άλλα πράγματα», είπε αρχικά η Ελένη Φωτοπούλου. Για την κόντρα που είχε στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη, η Ελένη Φωτοπούλου απάντησε: «Με την Ελένη είχα περάσει μάλλον τα πιο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Φωτοπούλου για Μενεγάκη: «Η συνεργασία μας έληξε άδοξα» (Video)

«Η αποχώρησή μου από την τηλεόραση δεν ήταν συνειδητή επιλογή»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ελένη Φωτοπούλου: "Η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη έληξε άδοξα"

"Έχει να κάνει αυτό και με δικούς μου κακούς χειρισμούς, έχει να κάνει με την κακή συγκυρία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο