Υπόθεση Σ.Παναγιωτόπουλου - Πρώην σύντροφός του: «Δεν είναι εκδικητική πορνογραφία - Είχε ροπή σε αυτό»

13:28 - 14/12/2021

Η γυναίκα που κατήγγειλε τον παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο, για την διαρροή προσωπικών βίντεο και φωτογραφιών, μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή. Η 30χρονη σήμερα κοπέλα που έκανε την απίστευτη αποκάλυψη, περιέγραψε όσα βίωσε μετά την αποκάλυψη πως οι φωτογραφίες και τα βίντεο από ιδιαίτερες στιγμές κυκλοφορούν στο ίντερνετ. «Δεν είναι εκδικητική πορνογραφία. Το έκανε κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Είχε ροπή σε αυτό. Ανέβασε τα video ενώ ήμασταν σε σχέση. Είδα πολύ υλικό σε κανάλια τέτοιου περιεχομένου. Με ενημέρωσε μια φίλη μου για όλα αυτά. Έχω κάνει μήνυση και δεν την έχω αποσύρει, είναι από το 2019. Είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει», δήλωσε η 30χρον

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις