Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα μέσα από το νοσοκομείο
14:24 - 14/12/2021
Ως ένα τανγκό που δεν πρέπει να χάσεις τον βηματισμό σου είχε περιγράψει ο Γιώργος Τράγκας μέσα από το νοσοκομείο την περιπέτειά του με τον κορονοϊό. «Δεν υπήρξα ποτέ αρχηγός των ανεμβολιαστών στην Ελλάδα», είχε πει μεταξύ άλλων.«Δεν υπήρξα ποτέ αρχηγός των ανεμβολίαστων στην Ελλάδα» είχε πει μέσα από το νοσοκομείο ο Γιώργος Τράγκας στην τελευταία του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελλάδα FM». Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή μετά από επιπλοκές του κορονοϊού είχε μιλήσει για την περιπέτειά του, χαρακτηρίζοντας την ως «ένα τανγκό που δεν πρέπει να χάσεις τον βηματισμό σου». Αναλυτικά τα όσα είχε πει, τα οποία μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Αλήθειες με τη
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η τελευταία συνέντευξη της Ροζίτας Σώκου
Η Ροζίτα Σώκου, στην τελευταία της συγκλονιστική συνέντευξη τον Μάρτιο του 2019, είχε μιλήσει για την πολυτάραχη ζωή της, αλλά και για τις τηλεοπτικές της δηλώσεις που είχε κάνει παλιότερα τόσο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη όσο και για τη Μελίνα Μερκούρη, και είχε πικραθεί πολύ γιατί, λόγω μοντάζ, είχαν αφαιρέσει λόγια της, παραποιώντας το νόημα των λεγομένων της:
«Δεν θα ξεχάσω πως έπαιζαν για ώρες ότι εγώ είπα “καλύτερα που πέθανε η Βουγιουκλάκη”. Αυτή τη φράση λοιπόν δεν την είχα πει εγώ, αλλά η μαμά της, η κυρία Εμυ, παρουσία και του Τέλη Ζώτου. Συγκεκριμένα, μας είχε πει: “Η κόρη μου θα υπέφερε τόσο πολύ όταν θα έβλεπε γερασμένο το πρόσωπό της στον καθρέφτη, που καλύτερα που πέθανε”. Κι όμως,
Διαβάστε το στο pronews.gr