Νατάσα Ράγιου: Όταν γνωριστήκαμε με τον Τζιοβάνι, δεν ήξερε ποια είμαι

21:44 - 14/12/2021

Όσα είπε η Νατάσα Ράγιου. Η Νατάσα Ράγιου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τη νέα της σχέση με τον Τζιοβάνι, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας. «Νιώθω τόσο ευτυχισμένη με την παρούσα ζωή μου. Είμαι καλά και ζω την κάθε μέρα σαν να μην ξέρω τι ... Περισσότερα To άρθρο Νατάσα Ράγιου: Όταν γνωριστήκαμε με τον Τζιοβάνι, δεν ήξερε ποια είμαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Ράγιου: Όταν γνωριστήκαμε με τον Τζιοβάνι, δεν ήξερε ποια είμαι

Η Νατάσα Ράγιου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τη νέα της σχέση με τον Τζιοβάνι, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός ανάλυση: Η προβληματική άμυνα και η δύσκολη συνύπαρξη Φουρνιέ – Ντόρσεϊ

Πώς χτίζεται η αυτοεκτίμηση στα παιδιά;

Η σημερινή σύσκεψη των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας κρίνει την συνάντηση με Μητσοτάκη και τις κινητοποιήσεις

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κατώτερος των περιστάσεων στη Βαρκελώνη και ήττα με κάτω τα χέρια στη Euroleague

Καιρός σήμερα: Πέφτει η θερμοκρασία κυρίως στα βόρεια – Τοπικές βροχές σε κεντρική και νότια Ελλάδα

Βολιβία: Στη φυλακή ο πρώην Πρόεδρος Λουίς Άρσε για διαφθορά