Οργή στο Twitter για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους Ράδιο Αρβύλα - Δεν… πείστηκε από τις εξηγήσεις
08:56 - 15/12/2021
Σάλος επικρατεί για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, με την υπόθεση του παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν του.
Χθες, μετά το πρώτο σοκ, ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα, τόνισαν ότι δεν είχαν καμία πληροφόρηση για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον πρώην συνεργάτη τους, πριν αυτές δημοσιευτούν στα social media τη Δευτέρα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για τη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της πρώην του σε πορνογραφική ιστοσελίδα, χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Οι εξηγήσεις του Αντώνη Κανάκη στη χθεσινή εκπομπή, φαίνεται να μην έπεισ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μετά τους Ράδιο Αρβύλα, απομακρύνθηκε και από άλλη επαγγελματική στέγη
Μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί και την απομάκρυνσή του από τους «Ράδιο Αρβύλα», ο Στάθης
To άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μετά τους Ράδιο Αρβύλα, απομακρύνθηκε και από άλλη επαγγελματική στέγη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr