Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έτσι έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Έξαψη»
10:44 - 15/12/2021
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στον Κώστα Τσουρό για τις συναυλίες στο Παλλάς, την Ελένη Μενεγάκη, συγκινήθηκε με την πορεία της στο τραγούδι, ενώ αποκάλυψε πως γράφτηκε το τραγούδι Έξαψη! Δείτε το Βίντεο και τις δηλώσεις!
The post Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έτσι έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Έξαψη» appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θύμωσα με το θέμα της κόρης μου και του κορονοϊού»
Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Love It» και τον
To άρθρο Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θύμωσα με το θέμα της κόρης μου και του κορονοϊού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝατάσα Θεοδωρίδου: «Θύμωσα με το θέμα της κόρης μου και του κορονοϊού»
Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Love It» και τον δημοσιογράφο, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τις δύο κόρες της, ενώ αναφέρθηκε και τα δημοσιεύματα που την εκνεύρισαν, καθώς έλεγαν ότι η κόρη της ήταν δημόσιος κίνδυνος». «Η σχέση με τα παιδιά θέλει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για τη συνεργασία της με τον στιχουργό Βαγγέλη Μαρινάκη (vid)
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για τη συνεργασία της με τον στιχουργό Βαγγέλη Μαρινάκη. Το νέο τραγούδι «Υπάρχω για σένα» αλλά και η «Έξαψη».
Διαβάστε το στο fosonline.gr