Έγκλημα στα Γρεβενά: “Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό”

11:32 - 16/12/2021

Σόκαρε με τα όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 59χρονος μητροκτόνος στο Κοσμάτι Γρεβενών. 0 59χρονος σκότωσε την 83χρονη μητέρα του,... The post Έγκλημα στα Γρεβενά: “Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό” appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στα Γρεβενά: «Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό», φέρεται να είπε ο 59χρονος

Συγκλονίζει με τα όσα φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο 59χρονος καθ’ ομολογία μητροκτόνος στο Κοσμάτι Γρεβενών.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γρεβενά: «Την σκότωσα γιατί έκαψε το φαγητό»

Στον εισαγγελέα ο 59χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 83χρονης μητέρας του- Είχε σκοτώσει το 1993 και τη γιαγιά του

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σοκάρει ο μητροκτόνος στα Γρεβενά: «Την σκότωσα γιατί έκαψε το φαγητό»

Γρεβενά: Σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 50χρονο άνδρα που έπνιξε την 83χρονη μητέρα του καθώς είχε στραγγαλίσει το 1993 και τη γιαγιά του όπως ανέφεραν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές. Για εκείνο το έγκλημα είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί. Αποφυλακίστηκε όμως, άγνωστο μέχρι στιγμής πότε, ενώ... The post Σοκάρει ο μητροκτόνος στα Γρεβενά: «Την σκότωσα γιατί έκαψε το φαγητό» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Παγώνει» η ομολογία του μητροκτόνου στα Γρεβενά: «Τη σκότωσα γιατί έκαψε το φαγητό»

Σόκαρε με τα όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 59χρονος καθ’ ομολογία μητροκτόνος στο Κοσμάτι Γρεβενών. Το άρθρο «Παγώνει» η ομολογία του μητροκτόνου στα Γρεβενά: «Τη σκότωσα γιατί έκαψε το φαγητό» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γρεβενά: «Τη σκότωσα γιατί έκαψε το φαγητό»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ομολογία σοκ του μητροκτόνου! Τη σκότωσε γιατί έκαψε το φαγητό!

Σόκαρε με τα όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 59χρονος μητροκτόνος στο Κοσμάτι Γρεβενών. 0 59χρονος σκότωσε την 83χρονη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς την, ενώ, όπως αποκαλύφθηκε, είχε δολοφονήσει το 1993 και τη γιαγιά του στο ίδιο χωριό. Μάλιστα φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, πως οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί η μητέρα του έκαψε το φαγητό. Το άρθρο Ομολογία σοκ του μητροκτόνου! Τη σκότωσε γιατί έκαψε το φαγητό! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Σοκάρει ο μητροκτόνος των Γρεβενών: Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστη εμφανίστηκε σε Γραφείο Τελετών της περιοχής αρκετές ώρες μετά το φόνο και ζητούσε να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες γρήγορα. Σόκαρε τους αστυνομικούς o 59χρονος καθ’ ομολογία μητροκτόνος στο Κοσμάτι Γρεβενών, ο οποίος σκότωσε την 83χρονη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς την, ενώ παλαιότερα και συγκεκριμένα το 1993, είχε δολοφονήσει και τη γιαγιά του. […] The post Σοκάρει ο μητροκτόνος των Γρεβενών: Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Γρεβενά: «Σκότωσα τη μητέρα μου γιατί έκαψε το φαγητό» - Ο δράστης είχε δολοφονήσει και τη γιαγιά

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Κοσμάτι Γρεβενών με θύμα μια 83χρονη που φέρεται να δολοφόνησε ο 59χρονος γιος της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Γρεβενά: «Την σκότωσα γιατί έκαψε το φαγητό»

Σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες για το έγκλημα που διαπράχθηκε στο Κοσμάτι Γρεβενών με θύμα μία 83χρονη. Ο 59χρονος γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης, την οποία κατηγορείται ότι στραγγάλισε, είχε σκοτώσει το 1993 και τη γιαγιά του, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές. Για εκείνο το έγκλημα είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί. Αποφυλακίστηκε όμως, άγνωστο μέχρι στιγμής πότε, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές δομές. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 83χρονης κάνουν λόγο για “ασφυκτικό θάνατο από συμπίεση λαιμού”. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος γύρω στο μεσημέρι της […] The pos

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σοκ στα Γρεβενά: «Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό» – Στραγγάλισε την 83χρονη μητέρα του

Σοκ στα Γρεβενά: «Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό» – Στραγγάλισε την 83χρονη μητέρα του Ειδήσεις:  Ο 59χρονος σκότωσε την 83χρονη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς την, ενώ παλαιότερα είχε δολοφονήσει και τη γιαγιά του στο ίδιο χωριό. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Σοκάρει ο μητροκτόνος των Γρεβενών : Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό!

Σόκαρε τους αστυνομικούς o 59χρονος καθ’ ομολογία μητροκτόνος στο Κοσμάτι Γρεβενών, ο οποίος σκότωσε την 83χρονη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς την, ενώ παλαιότερα και συγκεκριμένα το 1993, είχε δολοφονήσει και τη γιαγιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, πως οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί η μητέρα του … έκαψε […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Έγκλημα στα Γρεβενά: “Σκότωσα τη μάνα μου γιατί έκαψε το φαγητό”

0 59χρονος σκότωσε την 83χρονη μητέρα του, στραγγαλίζοντάς την, ενώ παλαιότερα και συγκεκριμένα το 1993, είχε δολοφονήσει και τη γιαγιά του στο ίδιο χωριό. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, πως οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα γιατί η μητέρα του … έκαψε το φαγητό. Από την πρώτη στιγμή, ο μητροκτόνος […]

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr

Έγκλημα στα Γρεβενά: Ο 59χρονος βίασε τη μητέρα του πριν τη σκοτώσει

Έγκλημα στα Γρεβενά: Ο 59χρονος βίασε τη μητέρα του πριν τη σκοτώσει Ο μητροκτόνος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και βιασμό της 83χρονης μητέρας του – «Τη σκότωσα γιατί έκαψε το φαγητό» – Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της επήλθε από στραγγαλισμό – Ο δράστης μετά το έγκλημα έπλυνε και έντυσε τη σορό Αποτροπιασμό […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)